Stoiximan Super League

Καλείται να παρουσιάσει ομάδα

Την επιτυχημένη «συνταγή» που ακολούθησε πέρσι ο Μανόλο Χιμένεθ, παρουσιάζοντας ένα οργανωμένο σύνολο στο γήπεδο με αγωνιστική ταυτότητα, καλείται να χρησιμοποιήσει και τώρα, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοια εικόνα με αυτή κόντρα στην Άντερλεχτ. Ο Ισπανός τεχνικός περνάει την Κυριακή τεστ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Εργοτέλη και πρέπει να «διαβάσει» πρώτον τη δική του ομάδα και μετά τον αντίπαλο για να μην μείνει ανεξεταστέος.

Την επιτυχημένη «συνταγή» που ακολούθησε πέρσι ο Μανόλο Χιμένεθ, παρουσιάζοντας ένα οργανωμένο σύνολο στο γήπεδο με αγωνιστική ταυτότητα, καλείται να χρησιμοποιήσει και τώρα, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοια εικόνα με αυτή κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο Ισπανός τεχνικός περνάει την Κυριακή τεστ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Εργοτέλη και πρέπει να «διαβάσει» πρώτον τη δική του ομάδα και μετά τον αντίπαλο για να μην μείνει ανεξεταστέος.

Ο προπονητής της «Ένωσης» έχει ένα μεγάλο ελαφρυντικό για τον αγώνα του Βελγίου, αφού του έλειπαν οι δύο καλύτεροι μέσοι του και αν με την απουσία του Καφέ θα πρέπει να συμβιβαστεί για ένα δίμηνο ακόμα, τον Μάκο θα τον έχει και πάλι στη διάθεσή του. Οι απώλειες των Ντιοπ και Μίτσελ είναι σημαντικές, αλλά δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για όλη τη σεζόν και ο Χιμένεθ θα πρέπει την Κυριακή να παρουσιάσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως.

Οι «αιχμές» του Νίκου Λυμπερόπουλου προς πάσα κατεύθυνση, δίκαιες ή άδικες, έχουν δόση αλήθειας και ο Ισπανός τώρα καλείται να αρχίσει τα… μαγειρέματα. Οι επιλογές του δεν είναι και πάρα πολλές, αλλά ο συνδυασμός αυτών είναι που θα μετρήσει. Ο Εργοτέλης είναι «ζημιάρα» ομάδα και το απέδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το 4-2-3-1 φάνηκε ότι δεν τράβηξε και ίσως επανέλθει το 4-4-2 με ρόμβο. Ο Κωνσταντόπουλος είναι πιθανό να αντικατασταθεί από τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια του «Δικεφάλου», με τους Γεωργέα και Καράμπελα να διατηρούνται ως μπακ, παρά τα όσα άκουσε ο πρώτος μετά το ματς στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ». Ο Κάλα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Δέλλα, δίπλα στον Μανωλά, με τους Μάκο, Βάργκας, Γκέντσογλου και Χοσέ Κάρλος να είναι η τετράδα στα χαφ και τον Ισπανό να φτιάχνει παιχνίδι. Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο θα είναι το δίδυμο στην επίθεση, αν και δεν θα αποτελέσει έκπληξη η συμμετοχή είτε του Λυμπερόπουλου, είτε του Μπέλεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x