Stoiximan Super League

Κατηγορώ Βεντούρη στην αστυνομία!

Ακόμα καλά καλά δεν άρχισε το πρωτάθλημα και άρχισαν τα… όργανα! Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν έξω από θύρα της Νέας Σμύρνης, όταν οπαδοί του Πανιωνίου και αστυνομικές δυνάμεις συνεπλάκησαν, με τη στάση των δεύτερων να προκαλεί την οργή του Γεράσιμου Βεντούρη, που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 2-2 των «κυανέρυθρων» με τον Εργοτέλη: «Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα με πολύ μεγάλη ευκολία και επιτέθηκε στους οπαδούς! Ένα παιδί ήρθε αιμόφυρτο μπροστά μου»!

Ακόμα καλά καλά δεν άρχισε το πρωτάθλημα και άρχισαν τα… όργανα!

Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν έξω από θύρα της Νέας Σμύρνης, όταν οπαδοί του Πανιωνίου και αστυνομικές δυνάμεις συνεπλάκησαν, με τη στάση των δεύτερων να προκαλεί την οργή του Γεράσιμου Βεντούρη, που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 2-2 των «κυανέρυθρων» με τον Εργοτέλη:

«Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα με πολύ μεγάλη ευκολία και επιτέθηκε στους οπαδούς!

Θλίβομαι με αυτό που έγινε.

Ένα παιδί ήρθε αιμόφυρτο μπροστά μου, κλαίγοντας και με ρωτούσε γιατί τον χτύπησαν στο κεφάλι
»!

Μετά από απόφασή του, μάλιστα, θα δοθεί στον άτυχο οπαδό ένα εισιτήριο διαρκείας του Πανιωνίου.

Αναλυτικά, ο κ. Βεντούρης είπε:

«Ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα μετά από κάποια γεγονότα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Ευελπιστούμε ότι φέτος οι ομάδες θα μπορούν να αγωνίζονται χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις… Η κυβέρνηση έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτό, αλλά θέλω να της κάνω μία έκκληση. Ιδιαίτερα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πριν τον αγώνα δημιουργήθηκε ένας συνωστισμός σε μία θύρα, γιατί δεν λειτούργησε το σύστημα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα με πολύ μεγάλη ευκολία και επιτέθηκε στους οπαδούς! Θλίβομαι με αυτό που έγινε. Ένα παιδί ήρθε αιμόφυρτο μπροστά μου, κλαίγοντας και με ρωτούσε γιατί τον χτύπησαν στο κεφάλι
Θέλω να κάνω έκκληση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, που παίρνει αρκετά χρήματα από τις ομάδες, να κάνει κάτι. Καταλαβαίνω κάποιες φορές την αστυνομία, αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με τους οπαδούς.

Από τη μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία σύσκεψη με το αρμόδιο Υπουργείο και την αστυνομία, για να αναλύσουμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Είναι κρίμα αυτό που έγινε. Εύχομαι στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοια γεγονότα
».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x