Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Χρήσιμος βαθμός»

Ικανοποιημένος, όχι μόνο από το γεγονός ότι οι παίκτες του επανήλθαν δύο φορές στο ματς -με τον Πανιώνιο- και πήραν, τελικά, το βαθμός της ισοπαλίας (2-2), αλλά και από το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, στη συνέντευξη Τύπου. «Τέτοια ματς, θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά. Ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι, αν και αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο κ. Καραγεωργίου.

Ικανοποιημένος, όχι μόνο από το γεγονός ότι οι παίκτες του επανήλθαν δύο φορές στο ματς -με τον Πανιώνιο- και πήραν, τελικά, το βαθμός της ισοπαλίας (2-2), αλλά και από το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, στη συνέντευξη Τύπου.

«Τέτοια ματς, θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά.

Ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι, αν και αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση
», είπε ο κ. Καραγεωργίου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου:

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους. Νομίζω ότι τώρα που τελείωσε το ματς και είμαστε όλοι πιο ήρεμοι, μπορούμε να πούμε ότι, τέτοια ματς, θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά. Ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι, αν και αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι δύο φορές επανήλθαν στο ματς, έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό και με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, θα φανεί χρήσιμος και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x