Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Καραγκούνης

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος είχε κάνει ατομικό το Σάββατο, ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος είχε κάνει ατομικό το Σάββατο, ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Σε αντίθεση με τον Έλληνα χαφ, ο Στέργος Μαρίνος συνέχισε να προπονείται ατομικά και η συμμετοχή του στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League κρίνεται αμφίβολη, ενώ οριστικά εκτός είναι ήδη ο Ματίας Μπίερσμιρ, ο οποίος έκανε για άλλη μία ημέρα ατομικό.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ώστε να αναπτύσσεται ορθότερα η ομάδα στην επίθεση και να μπορεί να αποφεύγει την πίεση στην άμυνά της. Η μέρα ολοκληρώθηκε με τον Πορτογάλο να χωρίζει του ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» σε τέσσερις ομάδας και να παίζουν τουρνουά 5 επί 5.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x