Stoiximan Super League

«Απλά ένα όνομα στη λίστα μας ο Ορμπάιθ»

Το τοπίο σχετικά με τη μεταγραφή του Πάμπλο Ορμπάιθ στον Ολυμπιακό ζήτησε η “Mundo Deportivo” να της ξεκαθαρίσει ο Γιον Ασπιάθου. Ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό Μέσο, τόνισε ότι ο μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί απλά έναν στόχο των «ερυθρόλευκων» και πως η περίπτωσή του είναι ένα ένα όνομα επιπλέον στη λίστα του προπονητή των Πειραιωτών.

Το τοπίο σχετικά με τη μεταγραφή του Πάμπλο Ορμπάιθ στον Ολυμπιακό ζήτησε η “Mundo Deportivo” να της ξεκαθαρίσει ο Γιον Ασπιάθου.

Ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό Μέσο, τόνισε ότι ο μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί απλά έναν στόχο των «ερυθρόλευκων» και πως η περίπτωσή του είναι ένα ένα όνομα επιπλέον στη λίστα του προπονητή των Πειραιωτών.

«Είναι αλήθεια ότι ψάχνουμε για έναν μέσο και ο Πάμπλο είναι μία από τις επιλογές που μελετάμε, αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω. Αν τελικά προχωρήσει ή δεν προχωρήσει το θέμα, δεν ξέρω τίποτα» τόνισε το “δεξί χέρι” του Βαλβέρδε.

Αναφερόμενος στο τι περιμένουν στον Πειραιά από τον Ορμπάιθ, εξήγησε: «Θα μας στρώσει το παιχνίδι… Ο Πάμπλο μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής».

Ερωτηθείς αν έχει προχωρήσει τόσο πολύ το θέμα του Ορμπάιθ, όσο λένε τα ελληνικά Μέσα, αποκρίθηκε: «Κάθε μέρα βγαίνουν 20 ονόματα, αν όλα ίσχυαν θα είχαμε μια λίστα 25.000 ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος είναι ένας από αυτούς που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους υποψηφίους που εξετάζουμε για να δυναμώσουμε το κέντρο του Ολυμπιακού, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά είναι μόνο ένα όνομα στη λίστα».


Για το αν ο Ορμπάιθ είναι διατεθειμένος να κάνει αυτό το βήμα στα 32 του, διευκρίνισε: «Δεν ξέρω, υποθέτω ότι θα εξετάσει τις επιλογές του, θα μιλήσει με την Αθλέτικ για το πώς πάνε τα πράγματα, τι πιθανότητες θα έχει να έρθει άλλη προσφορά από το εξωτερικό, μόνο αυτό μπορώ να πω».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x