Stoiximan Super League

«Ούτε Σανκαρέ, ούτε άλλοι τέτοιοι»

Ο Σάκης Τσιώλης διέψευσε πως ο Άρης ασχολείται με την περίπτωση του Τομάς Σανκαρέ, διευκρινίζοντας πως γενικά οι «κίτρινοι» δεν πρόκειται να κινηθούν για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Πως σχολίασε το σημερινό φιλικό με την Κέρκυρα (1-1), την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών και την επιστροφή του Πορτίγια. Δείτε πλάνα στην Web TV του www.sport-fm.gr

Ο Σάκης Τσιώλης διέψευσε πως ο Άρης ασχολείται με την περίπτωση του Τομάς Σανκαρέ, διευκρινίζοντας πως γενικά οι «κίτρινοι» δεν πρόκειται να κινηθούν για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

«Ο Άρης δεν κοιτάει παίκτες με συμβόλαια και ειδικά τον Σανκαρέ που είναι σε μία ομάδα (σ.σ. Ολ. Βόλου) που έχω δεθεί συναισθηματικά. Εξετάζουμε φορ, ενώ για κεντρικό αμυντικό οι Γιαννίτσης και Κοτσώνης ανταποκρίνονται», δήλωσε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στο σημερινό φιλικό με την Κέρκυρα (1-1):

«Ήταν ένα παιχνίδι που όπως είπα και μετά το πρώτο φιλικό μας βοηθάει να βγούμε από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να δώσουμε ενδιαφέρον στα παιδιά που προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε πλέον κοντά στην ολοκλήρωση του δεύτερου κομματιού της προετοιμασίας μας και πλην του Πρίττα δεν έχουμε άλλον τραυματία αφού επανήλθε και ο Τσέζαρεκ. Βεβαίως και είμαι ευχαριστημένος και από την αγωνιστική συμπεριφορά».

Γενικά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και την επιστροφή του Πορτίγια, σχολίασε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες για να δούμε ποιοι μπορούν άμεσα να μας βοηθήσουν. Από τη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση σήμερα, ο Πορτίγια θα ενσωματωθεί από αύριο με την ομάδα και ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα γιατί είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και αν δώσει αυτά που μπορεί θα έχουμε ένα ακόμη κέρδος».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x