Stoiximan Super League

«Πόσο ήρθε τελικά»;

Έδινε κι έπαιρνε το συγκεκριμένο ερώτημα, μετά τη λήξη του φιλικού Άρης - Κέρκυρα στο Καρπενήσι. Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ήρθε 1-1. Κι αυτό διότι ναι μεν σκόραρε ο Τσέζαρεκ με κεφαλιά για τους «κίτρινους» στο φινάλε, ωστόσο ενώ ο διαιτητής έδειξε αρχικά τη σέντρα, πήρε πίσω την απόφασή του υποδεικνύοντας τελικά επιθετικό φάουλ. Καστίγιο και Γιάντσης οι σκόρερ. Ενσωματώνεται ο Πορτίγια.

Έδινε κι έπαιρνε το συγκεκριμένο ερώτημα, μετά τη λήξη του φιλικού Άρης - Κέρκυρα στο Καρπενήσι. Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ήρθε 1-1. Κι αυτό διότι ναι μεν σκόραρε ο Τσέζαρεκ με κεφαλιά για τους «κίτρινους» στο φινάλε, ωστόσο ενώ ο διαιτητής έδειξε αρχικά τη σέντρα, πήρε πίσω την απόφασή του υποδεικνύοντας τελικά επιθετικό φάουλ.

Προτού δημιουργηθεί όλο το μπάχαλο, Τσιώλης και Μπάντοβιτς έβγαλαν συμπεράσματα για το επίπεδο των ομάδων τους. Τουλάχιστον στην πρώτη ώρα, καθώς μετά έγινε της… αλλαγής και αυτόματα το συγκεκριμένο διάστημα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερη ανάλυση.

Μπροστά σε 200 φίλους του, ο Άρης πήρε προβάδισμα στο 21’. Ο Καπετάνος έβγαλε σε θέση βολής τον Καστίγιο και ο Μεξικανός με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0. Το τελικό 1-1 προήλθε από κακή εκτίμηση του Σηφάκη που δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα σε σουτ του Γκουστάβο, με τον Γιάντση να τον πλασάρει με άνεση.

Οι συνθέσεις:

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης (46’ Βελλίδης), Νέτο (71’ Κασναφέρης), Γιαννίτσης 46’ Λαζαρίδης), Καστίγιο (75’ Αγτζίδης), Φατί (69’ Οικονομόπουλος, 84’ Τριανταφυλλάκος), Μίσελ (81’ Σακάτα), Αγγελούδης (46’ Τσέζαρεκ), Καπετάνος (46’ Τόχα), Παπαζαχαρίας (46’ Κοτσώνης), Κανούλας (46’ Σολτάνι), Οικονομόπουλος (46’ Βανγκέλι)

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αναστασόπουλος (63’ Χάμπερ), Γκουστάβο (77’ Κουλούρης), Κοντοδήμος (78’ Αρμένης), Βένζελ (69’ Βενέτης), Μαϊστόροβιτς (63’ Χαμπλ), Λόβιν (63’ Ζιάμπαρης), Γραμμόζης (58’ Φλαβίνιο), Αμπντούλ Οσμάν (82’ Γιάντσης), Καλαντζής (58’ Λαμπρόπουλος), Γιάντσης (63’ Πατινιώτης), Μαζνόφ (46’ Τσίγκας)

* Στο μεταξύ ο Σάκης Τσιώλης έδωσε «συγχωροχάρτι» στον Κριστιάν Πορτίγια και όπως ενημέρωσε ο Ισπανός μέσος θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x