Stoiximan Super League

Ψηλά ο Ρούνιε στην ΑΕΚ!

Πιο ψηλά από όλους τους υποψήφιους στη… λίστα για την αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Σάχα βρίσκεται ο Βέντραν Ρούνιε. Ο 35χρονος γκολκίπερ έχει μετατραπεί σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ -που του έχει καταθέσει ήδη πρόταση και θα επανέλθει στην περίπτωση Κωνσταντόπουλου, μόνο εφόσον ο Κροάτης απαντήσει αρνητικά.

Πιο ψηλά από όλους τους υποψήφιους στη… λίστα για την αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Σάχα βρίσκεται ο Βέντραν Ρούνιε.

Ο 35χρονος γκολκίπερ έχει μετατραπεί σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ -που του έχει καταθέσει ήδη πρόταση και θα επανέλθει στην περίπτωση Κωνσταντόπουλου, μόνο εφόσον ο Κροάτης απαντήσει αρνητικά.

Η εμπειρία, η (διαπιστωμένη σε πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου) ποιότητα του Ρούνιε -και κυρίως το γεγονός ότι… είναι ελεύθερος- τον έχουν προκρίνει ως βασική επιλογή της ΑΕΚ πλέον στον «άσο». Αν, λοιπόν και ο ίδιος επιβεβαιώσει εμπράκτως την (εκπεφρασμένη σε δηλώσεις του) επιθυμία να παίξει στην «Ένωση» (απαντώντας θετικά στην πρόταση των 150.000 ευρώ περίπου που του έχει καταθέσει), αναμένεται να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια της.

Αν πάλι προτιμήσει να μείνει στη Γαλλία (απ’ όπου επίσης έχει εκφραστεί ενδιαφέρον), η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη διεκδίκηση του Κωνσταντόπουλου -και στην προσπάθεια να ρίξει τις απαιτήσεις της Κέρκυρας από τις 150.000 ευρώ. Ο «Dimi», ωστόσο, δεν θα αποτελέσει τη μοναδική λύση σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Ρούνιε, αφού η ΑΕΚ δεν έχει «κάψει» ακόμα τις περιπτώσεις και άλλων υποψηφίων (Φερνάντεζ, Μιχαηλίδης).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x