Stoiximan Super League

Η… μπάλα στον Μανωλά!

Στο γήπεδο του Μανωλά «γέμισε» την μπάλα η ΑΕΚ, στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του! Η «Ένωση» κατέθεσε ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό αμυντικό, ελπίζοντας πως δεν θα την… αποκρούσει ξανά -εμμένοντας στις προηγούμενες απαιτήσεις του 1,2 εκατ. ευρώ! Απάντηση εντός 48 ωρών -και σε περίπτωση που είναι αρνητική, πρόταση για να μεταγραφεί άμεσα- ζήτησε η ΠΑΕ. Δείτε αναλυτικά τι προσφέρεται στον Μανωλά.

Στο γήπεδο του Μανωλά «γέμισε» την μπάλα η ΑΕΚ, στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του!

Η «Ένωση» κατέθεσε ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό αμυντικό (10% παραπάνω αποδοχές, συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων), ελπίζοντας πως δεν θα την… αποκρούσει ξανά -εμμένοντας στις απαιτήσεις του 1,2 εκατ. ευρώ!

Η έκφραση του Σταύρου Αδαμίδη σε συγκέντρωση φιλάθλων στην Αρτέμιδα («η ΑΕΚ δεν θα γίνει βιτρίνα κανενός»), είχε προετοιμάσει -ή μάλλον είχε κάνει σαφές- το πώς σκόπευε η ΠΑΕ να χειριστεί το θέμα του Μανωλά. Ήτοι, ανανέωση ή πώληση! Έτσι, το πρώτο… ενδεχόμενο επιδιώχθηκε να δρομολογηθεί την Παρασκευή, με την ΑΕΚ να προσφέρει στο νεαρό αμυντικό πρόταση βελτιωμένη κατά 10% περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη (των 800.000 ευρώ συνολικά) που απέρριψε.

Η «Ένωση», λοιπόν, προσφέρει πλέον στον Μανωλά τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 255.000, 290.000 και 330.000 ευρώ (875.000 συνολικά) συν κάποια μπόνους (75.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος, 10.000 ευρώ για κατάκτηση του Κυπέλλου και πρόκριση στους ομίλους του Europa League και 1000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του στη σεζόν).

Δεδομένης, λοιπόν, της πρόθεσης της ΠΑΕ αυτή να είναι η τελική πρότασή της, η «μπάλα» (για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ) βρίσκεται πλέον στα πόδια του παίκτη. Αν η απάντησή του (που ζητήθηκε μέσα στις επόμενες 48 ώρες) είναι θετική, θα ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αν πάλι όχι, εμμένοντας στις προηγούμενες απαιτήσεις του (1,2 εκατ. ευρώ+15% ποσοστό μεταπώλησης+ρήτρα 2 εκατ.), του διεμηνύθηκε πως θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση πρότασης για να πάρει από τώρα μεταγραφή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x