Stoiximan Super League

Αποχωρούν άλλοι τρεις

Μετά από τον Ντένις Επστάιν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμαθαν σήμερα ότι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μετά από τον Ντένις Επστάιν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμαθαν σήμερα ότι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι εκπρόσωποι των Γιάννη και Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και του Γιώργου Κατσικογιάννη πέρασαν σήμερα από τα γραφεία του συλλόγου. Εκεί ο Γιάννης Βρέντζος και ο Γιάννης Μώραλης τους ενημέρωσαν για τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού και τους κάλεσαν να βρουν ομάδα, για να συνεχίσουν την καριέρα τους καθώς αναμένεται να πάρουν την ελευθερία τους από τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Κατσικογιάννη εξέφρασε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει στην ομάδα και να προσπαθήσει να κερδίσει την εκτίμηση του Βαλβέρδε. Κάτι τέτοιο όμως φέρεται δύσκολο καθώς η θέση του Ισπανού είναι ξεκάθαρη.

Μέχρι στιγμής τέσσερις παίκτες έχουν μάθει ότι πρέπει να αναζητήσουν ομάδα. Πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες καθώς ο αριθμός αυτών που ανήκουν στον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που επιθυμεί να δουλέψει μαζί τους ο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x