Stoiximan Super League

«Στον μεγαλύτερο σύλλογο…»

Πανευτυχείς και αποφασισμένοι να πετύχουν εμφανίστηκαν Φρανθίσκο Χαβίτο και Σήφης Δασκαλάκης κατά την επίσημη παρουσίασή τους από τον Ολυμπιακό. «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», είπε ο Ισπανός εξτρέμ. «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», τόνισε ο 29χρονος τερματοφύλακας.

Πανευτυχείς και αποφασισμένοι να πετύχουν εμφανίστηκαν Φρανθίσκο Χαβίτο και Σήφης Δασκαλάκης κατά την επίσημη παρουσίασή τους από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ, που αποκτήθηκε το χειμώνα, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ στην καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα», ενώ δεν έδειξε να φοβάται τον ανταγωνισμό για μία θέση στην ενδεκάδα. «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, για να παίζουν οι καλύτεροι και να αποδίδει καλύτερα η ομάδα».

Όσο για το αν ανησυχεί μήπως επηρεαστεί από την απραξία των τελευταίων έξι μηνών, είπε: «Έχω επηρεαστεί, αλλά όχι τόσο αγωνιστικά. Ψυχολογικά περισσότερα. Ήθελα να παίξω εκεί. Τώρα όμως υπάρχει μπροστά μου η προετοιμασία, που δίνει την ευκαιρία σε κάθε παίκτη να βρει ρυθμό».

Από την πλευρά του ο 29χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις. Ήρθα να δουλέψω σκληρά, με επιμονή και υπομονή, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν. Ελπίζω φέτος να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε».

Ερωτηθείς τι σημαίνει για τον ίδιο το γεγονός ότι μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη είναι ο επόμενος Έλληνας που καλείται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, είπε: «Είναι πρόκληση για μένα. Το γεγονός αυτό με γεμίζει ευθύνες και είμαι έτοιμος να παλέψω, όπως έχω κάνει πάντα στη ζωή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x