Stoiximan Super League

Κατσουράνης και Νικοπολίδης θυμούνται!

Δεν έχουν ξεχάσει και ούτε θα ξεχάσουν τις στιγμές εκείνες! Σαν σήμερα το 2004 πανηγύριζαν για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στη μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού! Δύο βασικότατα στελέχη των… πρωταθλητών, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Κώστας Κατσουράνης μίλησαν στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, θυμήθηκαν τις στιγμές… δόξας που έζησαν, και σχολίασαν το ''σήμερα'' που αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν εκμεταλλεύτηκε εκείνη την μεγάλη επιτυχία!

Δεν έχουν ξεχάσει και ούτε θα ξεχάσουν τις στιγμές εκείνες. Σαν σήμερα το 2004 πανηγύριζαν για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στη μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού! Δύο βασικότατα στελέχη των… πρωταθλητών, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Κώστας Κατσουράνης μίλησαν στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, θυμήθηκαν τις στιγμές… δόξας που έζησαν και σχολίασαν το ''σήμερα'' που αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν εκμεταλλεύτηκε εκείνη την μεγάλη επιτυχία!

«Με την θετική ενέργεια που κουβαλούσαμε από ένα σημείο και μετά ήταν σαν να είχαμε αποκτήσει όλοι μια έκτη αίσθηση», σχολιάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Για μας η σημερινή είναι ιδιαίτερη μέρα. Ζήσαμε πριν εφτά χρόνια στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες όχι μόνο στον τελικό αλλά σε όλη αυτή τη διαδρομή. Όλα όσα ζήσαμε εντός και εκτός γηπέδου τα κουβαλάμε μαζί μας», πρόσθεσε ο «φύλακας άγγελος» της εστίας των Πρωταθλητών Ευρώπης 2004 στους 94.6. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη…

«Ήμασταν οι καλύτεροι», σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης απαντώντας σε όλους όσοι –ακόμη και σήμερα- υποστηρίζουν ότι η επιτυχία βασιζόταν στην τύχη και όχι στην… ικανότητα. «Ήμουν βέβαιος. Δεν είχα ψευδαισθήσεις», τόνισε, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν το περίμενε ότι δεν θα αξιοποιηθεί η κατάκτηση του Euro. Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη.

Και για να μην ξεχνάμε… Στο βίντεο που ακολουθεί ακούστε πως ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 μέσω της φωνής του Γιώργου Χελάκη μετέδωσε την μεγάλη πορεία της Εθνικής ομάδας και των… πειρατών του Ότο Ρεχάγκελ προς την κορυφή του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x