Stoiximan Super League

Άναψε κόκκινο για Σισέ ο Ρέχα

«Φρένο» στα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ ή τον Νταβίντ Τρεζεγκέ μια «ανάσα» από τη Λάτσιο έβαλε ο προπονητής της, Εντοάρντο Ρέχα. Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε ότι πρέπει πρώτα να πουληθεί κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας για να αποκτηθεί ένας καινούργιος, αφού είναι πάρα πολλοί για δύο μόλις θέσεις στην ενδεκάδα.

«Φρένο» στα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ ή τον Νταβίντ Τρεζεγκέ μια «ανάσα» από τη Λάτσιο έβαλε ο προπονητής της, Εντοάρντο Ρέχα.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε ότι πρέπει πρώτα να πουληθεί κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας για να αποκτηθεί ένας καινούργιος, αφού είναι πάρα πολλοί για δύο μόλις θέσεις στην ενδεκάδα.

«Σισέ και Τρεζεγκέ; Αυτά είναι τα ονόματα που εσείς αναφέρετε τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολύ, όμως εγώ έχω τους Φλοκάρι, Σάρατε, Ρόκι και Σκούλι. Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται όλοι στην επίθεση και έξι φορ για δύο θέσεις είναι πάρα πολλοί, οπότε σίγουρα πρέπει πρώτα να υπάρξουν αποχωρήσεις» υποστήριξε σε Ιταλούς δημοσιογράφους ο 66χρονος προπονητής.

Η χαμηλή τιμή του Σισέ σε σχέση με αυτή του Τρεζεγκέ, σε συνδυασμό με το αριθμό τερμάτων που έχει σημειώσει την τελευταία διετία με τον Παναθηναϊκό, τον προκρίνουν για μία θέση στο ρόστερ των Ρωμαίων, αν τελικά αποχωρήσουν οι Ρόκι και Φλοκάρι, όπως τονίζει “calcioline.com”.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x