Stoiximan Super League

Αποχαιρετάει ο Σισέ

Πάρτι για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την Ελλάδα έχει ήδη οργανώσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, έχει ήδη κάνει πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ στους «πράσινους» και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Πάρτι για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την Ελλάδα έχει ήδη οργανώσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, έχει ήδη κάνει πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ στους «πράσινους» και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ο Σισέ θα γίνει με αυτόν τον τρόπο η δεύτερη μεταγραφή επιθετικού στους «λατσιάλι», μετά από αυτή του Μίροσλαβ Κλόζε, τη στιγμή που ο Σέρτζιο Φλοκάρι είναι πολύ κοντά στην πώληση. Ωστόσο, το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας ότι θα πρέπει πρώτα να φύγει ο Ιταλός επιθετικός, πριν «τελειώσει» του στράικερ του Παναθηναϊκού, αφού Ρόκι και Σάρατε δεν παραχωρούνται, με αποτέλεσμα οι επιθετικοί της ομάδας να φτάνουν συνολικά τους έξι.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x