Stoiximan Super League

«Δεν ξέρω κάτι για παίκτες της Πόρτο»

Καμία επαφή με την Πόρτο για παίκτες της δεν έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε στην “A Bola” ότι οι Ρούμπεν Μικαέλ, Ούκρα, Βάλτερ και Κάστρο είναι μεν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά ακριβοί για το μπάτζετ των «πράσινων», από τη στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ της κατόχου του Europa League. Στο ίδιο δημοσίευμα δεν αναφέρονται οι Γκονσάλες και Βαλέντε, οι οποίοι επίσης φέρονται να είναι στη λίστα του Πορτογάλου τενχικού.

Καμία επαφή με την Πόρτο για παίκτες της δεν έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε στην “A Bola” ότι Ρούμπεν Μικαέλ, Ούκρα, Βάλτερ και Κάστρο είναι μεν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά ακριβοί για το μπάτζετ των «πράσινων», από τη στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ της κατόχου του Europa League.

Στο ίδιο δημοσίευμα δεν γίνεται καν λόγος για τους Μαριάνο Γκονσάλες και Ντιόγκο Βαλέντε, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στη λίστα του Πορτογάλου τενχικού.

«Δεν γνωρίζω το ενδιαφέρον για παίκτες της Πόρτο. Προφανώς όχι λόγω έλλειψης ποιότητας στους ποδοσφαιριστές, αλλά γιατί ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό μας και βρίσκονται σε μία ομάδα που κατέκτησε το Europa League», ανέφερε ο 65χρονος τεχνικός.

Φαβορί ο Σαμαράς

Μετά τις διαψεύσεις των Σταν Φαλκς και Τζιανλούκα Νάνι, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για την πρόσληψή τους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, φαβορί αυτόματα για τη θέση είναι ο Γιάννης Σαμαράς. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» ακαδημιών αναμένεται να αναβαθμιστεί και να βοηθήσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και τον Δημήτρη Γόντικα, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου κυρίως, στις μεταγραφές, τις πωλήσεις και τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Ό,τι και να γίνει, θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη, όταν και θα ανακοινωθεί, όπως όλα δείχνουν, ποιος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Επιμένει για Μάτος ο Φερέιρα

Την επιθυμία του να επιστρέψει ο Μαρσέλο Μάτος στην Ελλάδα έχει εκφράσει επανειλημμένως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Δημήτρη Γόντικα, αφού θεωρεί τον Βραζιλιάνο μέσο ιδανική περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, βάσει του πλάνου που έχει καταστρώσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 27χρονος χαφ από την πλευρά του θέλει να παραμείνει στην Μποταφόγκο, ωστόσο αν δεν γίνει πρόταση αγοράς του από την ομάδα, θα είναι παρών στην προετοιμασία του «τριφυλλιού». Στην περίπτωση αυτή, θα προταθεί στον Μάτος επέκταση συμβολαίου, αφού το ισχύον λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Μεταγραφικά

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να «κλείσει» η παραχώρηση του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ σε γερμανική ομάδα. Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού δεν είναι υψηλές, κυμαίνονται από 500.000-1.000.000 ευρώ, ποσό που δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Με την πώληση του Γάλλου αμυντικού, όμως, οι «πράσινοι» γλιτώνουν και τα 2 εκατομμύρια ευρώ του συμβολαίου, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Εκτός του Μπουμσόνγκ, από το ρόστερ παρελθόν θα αποτελέσει, κατά πάσα πιθανότητα, και ο Ορέστης Καρνέζης, αφού δεν υπολογίζεται στην τριάδα των γκολκίπερ για τη νέα σεζόν. Ο Τζόρβας θα είναι βασικός και του χρόνου, με αναπληρωματικό τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος έπεισε τον Φερέιρα στην πεντάμηνη παραμονή του και θα κληθεί για ανανέωση, ενώ ο Καπίνο θα είναι ο τρίτος της παρέας. Από την πλευρά του ο Καρνέζης επιθυμεί να αφεθεί ελεύθερος, ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να τον δώσει δανεικό.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x