Stoiximan Super League

Μίκρυνε… η προετοιμασία

Αργότερα από τις αρχικές σκέψεις θα μαζευτούν οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Φρέσκους τους παίκτες του θέλει να έχει ο Φερέιρα, που αποφάσισε να τους δώσει κι άλλο χρόνο διακοπών λόγω κοπιαστικής χρονιάς με τους αρκετούς Μουντιαλικούς που πλαισίωναν φέτος την ομάδα. 30 Ιουνίου η «πρώτη» στην Παιανία, 4 Ιουλίου η ενσωμάτωση των διεθνών και του Καντέ, 8-18 Ιουλίου το βασικό στάδιο στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Αργότερα από τις αρχικές σκέψεις θα μαζευτούν οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Φρέσκους τους παίκτες του θέλει να έχει ο Φερέιρα, που αποφάσισε να τους δώσει κι άλλο χρόνο διακοπών λόγω κοπιαστικής χρονιάς με τους αρκετούς Μουντιαλικούς που πλαισίωναν φέτος την ομάδα.

30 Ιουνίου η «πρώτη» στην Παιανία, 4 Ιουλίου η ενσωμάτωση των διεθνών και του Καντέ, 8-18 Ιουλίου το βασικό στάδιο στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Στο δεκαήμερο αυτό που η ομάδα θα παραμείνει στα… βουνά, θα πραγματοποιηθούν και τρία φιλικά για τα οποία, ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ούτε οι ακριβείς ημερομηνίες, ούτε οι αντίπαλοι. Μικρό δείχνει το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, αφού το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς θα είναι στις 26 ή 27 Ιουλίου για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αυτό, διότι, από τις 4 Ιουλίου που θα μαζευτούν όλοι οι ποδοσφαιριστές μέχρι τις 24 που θα σταματήσει η προετοιμασία τους μια και αρχίζουν τα επίσημα, είναι ένα 20ήμερο. Στο οποίο, εάν αφαιρεθούν οι δύο μέρες του ταξιδιού και οι άλλες τρεις των φιλικών, μένει μόλις ένα δεκαπενθήμερο «δυνατών» προπονήσεων.

Ο χρόνος, όμως, δεν πιέζει μόνο για αυτό. Η ενίσχυση της ομάδας όπως δήλωσαν στο τελευταίο Δ.Σ. οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής είναι επιτακτική ανάγκη, αλλά καθυστερεί, αφού για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πουληθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές για να μπουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας και να μπορεί να κινηθεί. Και αυτός είναι ένας μεγάλος κίνδυνος ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που αρχίζουν τον Ιούλιο.

Επειδή, εάν αργήσουν να έρθουν αυτές οι προτάσεις για κάποια από τα βασικά στελέχη του Παναθηναϊκού, θα υπάρξει κι ένα τεράστιο δίλλημα. Για το αν πρέπει να πουληθούν αυτοί, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αναμετρήσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν την ομάδα στους χρυσοφόρους ομίλους. Κάτι, που μπορεί να φέρει περισσότερα λεφτά από τις πωλήσεις. Διότι, εάν πουληθούν τρεις βασικοί επί παραδείγματι λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου, πότε θα γίνει η αγορά και πότε ο εγκλιματισμός του νέου ποδοσφαιριστή…

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x