Stoiximan Super League

Δεν… χαμπαριάζουν για Σκόκο!

Χαμπάρι από τις συνεχείς διαψεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για ανταλλαγή Σκόκο-Καραντενίζ δεν φαίνεται να παίρνουν οι Τούρκοι! Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στη γειτονική χώρα (από την ίδια ιστοσελίδα που είχε «αποκαλύψει» το θέμα), η Εσκίσεχιρ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κρις Μπόιντ -όπως έχει ήδη κάνει με τον Αργεντινό της «Ένωσης» και τον Γουεμπό! Δεν ασχολούνται στην ΠΑΕ!

Χαμπάρι από τις συνεχείς διαψεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για ανταλλαγή Σκόκο-Καραντενίζ δεν φαίνεται να παίρνουν οι Τούρκοι!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στη γειτονική χώρα (από την ίδια ιστοσελίδα που είχε «αποκαλύψει» το θέμα), η Εσκίσεχιρ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κρις Μπόιντ -όπως έχει ήδη κάνει με τον Αργεντινό της «Ένωσης» και τον Γουεμπό!

Στο δημοσίευμα της «sakaryagazetesi.com», εξάλλου, αναφέρεται πως ο εκπρόσωπος του Σκόκο εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Εσκίσεχιρ, ενώ επισημαίνεται ξανά πως ο Μπατουχάν Καραντενίζ θα έρθει στην ΑΕΚ, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του.

Το σημερινό… update, πάντως, στο «σενάριο» δεν προσθέτει τίποτα στην αξιοπιστία του, η οποία (δεδομένης της πρόθεσης της ΑΕΚ να πουλήσει και όχι να ανταλλάξει τον Σκόκο) εξακολουθεί να παραμένει τουλάχιστον αμφίβολη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x