Stoiximan Super League

«Κολλάει» στο οικονομικό του Μίτσελ

Με την «καυτή πατάτα» που ακούει στο όνομα Μίτσελ ασχολούνται -μεταξύ άλλων θεμάτων- στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός χαφ… άρεσε πολύ στον Μανόλο Χιμένεθ το εξάμηνο που φόρεσε (δανεικός από την Μπέρμιγχαμ) την κιτρινόμαυρη φανέλα και οι άνθρωποι της Ένωσης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν. Ωστόσο, η περίπτωσή του, μόνο εύκολη δεν είναι… Μεγάλη διαφορά στο οικονομικό διαπιστώθηκε στις πρώτες συζητήσεις.

Με την «καυτή πατάτα» που ακούει στο όνομα Μίτσελ ασχολούνται -μεταξύ άλλων θεμάτων- στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός χαφ… άρεσε πολύ στον Μανόλο Χιμένεθ το εξάμηνο που φόρεσε (δανεικός από την Μπέρμιγχαμ) την κιτρινόμαυρη φανέλα και οι άνθρωποι της Ένωσης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν.

Ωστόσο, η περίπτωσή του, μόνο εύκολη δεν είναι…

Μεγάλη διαφορά στο οικονομικό διαπιστώθηκε στις πρώτες συζητήσεις.

Η πρώτη επαφή με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Μίτσελ, έγινε.

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής, αφού (και) πάνω του θέλει ο Χιμένεθ να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προέκυψε από το πρώτο ραντεβού -ξέχωρα από την επιθυμία αμφότερων των πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους- είναι μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως θα εξασφαλίσουν το «ok» της Μπέρμιγχαμ για εκ νέου δανεισμό του παίκτη, ιδιαίτερα μετά τον υποβιβασμό των «μπλε», το θέμα, όμως, είναι, αν και ο Μίτσελ θα συμφωνήσει…

Έξαλλου, ο Ισπανός μάνατζερ του 25χρονου, Άνχελ Ροντρίγκεθ, μίλησε στο aek365.gr για το μέλλον του πελάτη του και διέψευσε ότι έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή (μαζί του), τόνισε πως προτεραιότητά του είναι να τα πει με τη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ, αλλά άφησε και τα πάντα ανοιχτά, λέγοντας: «…Ο Μίτσελ ήταν ευτυχισμένος φέτος στην ΑΕΚ. Γιατί να μην παραμείνει στην ομάδα;»!

«Προτεραιότητά μου είναι να βρεθώ με τη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ. Ο Μίτσελ ανήκει στην αγγλική ομάδα (σ.σ. έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο). Όμως, από τη στιγμή που υποβιβάστηκε, οι πιθανότητες να επιστρέψει στους Άγγλους είναι πιο λίγες, πλέον, αλλά υπάρχουν και δεν αποκλείεται τίποτα. Με την ΑΕΚ δεν είχα ακόμα κάποια επαφή. Δεν είναι αλήθεια ότι δέχτηκα πρόταση για τον Μίτσελ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξω να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να δω το σκεπτικό τους και τις προθέσεις τους. Ο Μίτσελ ήταν ευτυχισμένος φέτος στην ΑΕΚ. Γιατί να μην παραμείνει στην ομάδα;» είπε, αναλυτικά, ο Ροντρίγκεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x