Stoiximan Super League

Ο… αγύριστος της ΑΕΚ!

Τρεις δανεικούς πήρε φέτος η ΑΕΚ, ωστόσο για έναν μόνο «καίγεται» (και περνάει πραγματικά απ’ το χέρι της) να τον κάνει… αγύριστο! Το εξάμηνο δείγμα των Μίτσελ, Ματέος, Μπαχά τους έκανε (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) επιθυμητούς στην «Ένωση» και σίγουρη -για τον πρώτο- την προσπάθεια να αγοραστεί από την Μπέρμιγχαμ.

Τρεις δανεικούς πήρε φέτος η ΑΕΚ, ωστόσο για έναν μόνο «καίγεται» (και περνάει πραγματικά απ’ το χέρι της) να τον κάνει… αγύριστο!

Το εξάμηνο δείγμα των Μίτσελ, Ματέος, Μπαχά τους έκανε (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) επιθυμητούς στην «Ένωση» και σίγουρη -για τον πρώτο- την προσπάθεια να αγοραστεί από την Μπέρμιγχαμ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του (και φυσικά το αξέχαστο γκολ με τον Παναθηναϊκό) έδωσαν θέση βασικού στον Μίτσελ και τους περισσότερους λόγους στην ΑΕΚ να… τον θέλει δικό της. Για να το καταφέρει, λοιπόν, θα επιδιωχθεί χειρισμός ανάλογος με την περσινή περίπτωση του Ντιόπ (και της Πόρτσμουθ). Δηλαδή, να πιάσει… στην ανάγκη την υποβιβασμένη Μπέρμιγχαμ και να καταφέρει να τον αποσπάσει -είτε ως ελεύθερο, είτε με ένα μικρό αντίτιμο (όπως είχε γίνει με τον Σενεγαλέζο).

Αν, όμως, για τον Μίτσελ μπορεί να βασιστεί στις διαπραγματευτικές της ικανότητες, για τον (επίσης σημαντικό) Ματέος, η ΑΕΚ μπορεί να βασιστεί μόνο… στον Μουρίνιο. Ο «εκλεκτός» είναι δεδομένο πως θα πάρει τον Ισπανό στην προετοιμασία της Ρεάλ και η δική του απόφαση, για το αν θα τον κρατήσει ή όχι, θα κρίνει αν θα επιστρέψει στο ρόστερ της «Ένωσης» (όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ότι θα επιθυμούσε, αν ξαναφύγει δανεικός).

Αντίθετα απ’ τις άλλες, δε, η περίπτωση του Μπαχά είναι η μόνη που πραγματικά είναι «στο χέρι» της ΑΕΚ για το αν θα τον κρατήσει. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το Γενάρη με τον Μαροκινό (και προβλέπει αποδοχές 500.000 ευρώ) η «Ένωση» έχει οψιόν επέκτασης το καλοκαίρι για δύο ακόμα χρόνια. Ακόμα, λοιπόν, και αν η συγκομιδή του… ενός γκολ δεν έχει αλλάξει την επιθυμία του Χιμένεθ να παραμείνει, κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο στο (όχι πιθανό) ενδεχόμενο ο Μπαχά να πέσει… στα μισά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x