Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ απαξιεί, οι… κύκλοι όχι

Υποτιμητικό για την ιστορία της ομάδας θεωρούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ το να μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν στην που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Από ανθρώπους όμως του περιβάλλοντος του Σταύρου Αδαμίδη υπήρξαν σχόλια με σκωπτικό ύφος περί «επαγγελματία παράγοντα που έχει συνεισφέρει στα άλματα προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και στον αγώνα ενάντια στη βία και τον παράνομο στοιχηματισμό».

Υποτιμητικό για την ιστορία της ομάδας θεωρούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ το να μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Από ανθρώπους, όμως, του περιβάλλοντος του Σταύρου Αδαμίδη υπήρξαν σχόλια με σκωπτικό ύφος περί «επαγγελματία παράγοντα που έχει συνεισφέρει στα άλματα προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και στον αγώνα ενάντια στη βία και τον παράνομο στοιχηματισμό».

Οι άνθρωποι της διοίκησης της «Ένωσης» δεν θέλησαν να περπατήσουν στο… μονοπάτι που χάραξε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ολυμπιακός Βόλου, με ανακοίνωση που ξεκινούσε ως εξής: «Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ...Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος».

Κύκλοι όμως της ΠΑΕ απάντησαν, χαρακτηρίζοντας τον Αχιλλέα Μπέο «επαγγελματία παράγοντα που με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε Ηρακλή, Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου έχει συμβάλλει τα μέγιστα στα άλματα προόδου του αθλήματος στη χώρα μας αλλά και στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα και τον παράνομο στοιχηματισμό»…

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x