Stoiximan Super League

Δώνης: «Αν με θέλει ο ΠΑΟ, πάω»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διέψευσε χθες όσα γράφονται για τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο το ενδιαφέρον για τον τεχνικό του Ατρόμητου υφίσταται κάτι που –εν μέρει- επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου έδωσε προθεσμία μιας εβδομάδας (μέχρι 25 Μαϊου) στον Έλληνα τεχνικό να απαντήσει αν θα συνεχίσουν την συνεργασία. «Αν με θέλει ο ΠΑΟ θα πάω», ξεκαθάρισε ο κ.Δώνης.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διέψευσε χθες όσα γράφονται για τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο το ενδιαφέρον για τον τεχνικό του Ατρόμητου υφίσταται κάτι που –εν μέρει- επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου.

Πώς; Ο Έλληνας τεχνικός χθες είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σπανό με θέμα την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε προθεσμία στον Γιώργο Δώνη μία εβδομάδα, δηλαδή, μέχρι τις 25 Μαϊου (τρεις ημέρες μετά τη λήξη των πλέι-οφ) για να απαντήσει εάν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας.

«Γνωρίζω πολύ καλά τις φιλοδοξίες σου, γι’ αυτό και μπορείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις μέχρι τις 25 Μαϊου», είπε –σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρόεδρος του Ατρόμητου στον Γιώργο Δώνη.

«Πρόεδρε, εάν με θέλει ο Παναθηναϊκός θα πάω. Δεν μπορώ να αρνηθώ. Αν δεν έχω κάτι μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε μαζί», ήταν η απάντηση του Γιώργου Δώνη.

Για καλό και για κακό, πάντως, στον Ατρόμητο πρόκειται να αρχίσουν κάποιες επαφές με άλλους προπονητές έτσι ώστε σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δώνη να υπάρχει μια προετοιμασία για νέο τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x