Stoiximan Super League

Μαζί μιλάμε, ΜΑΖΙ καταλαβαινόμαστε…

Πλήρη ταύτιση απόψεων υπήρξε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του προέδρου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή του συλλόγου, Γιώργου Δώνη. Όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της, ο Δώνης ανέλυσε τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει την ερχόμενη σεζόν και βρήκε σύμφωνους τόσο τον ισχυρό άνδρα των Περιστεριωτών όσο και τον κ. Αγγελόπουλο.

Πλήρη ταύτιση απόψεων υπήρξε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του προέδρου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή του συλλόγου, Γιώργου Δώνη.

Όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της, ο Δώνης ανέλυσε τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει την ερχόμενη σεζόν και βρήκε σύμφωνους τόσο τον ισχυρό άνδρα των Περιστεριωτών όσο και τον κ. Αγγελόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργου Σπανού με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή Γιώργο Δώνη με θέμα τον προγραμματισμό της περιόδου 2011-12. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο πρόεδρος της ομάδας ανέλυσε τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει ο σύλλογος και υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων. Αποφασίστηκε επίσης να γίνει περαιτέρω αξιοποίηση των Ακαδημιών καθώς και να ανανεωθεί το έμψυχο υλικό σε σημαντικό βαθμό».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x