Stoiximan Super League

Διακριτικότερος του… Μουρίνιο ο Χιμένεθ!

Ούτε ολόκληρη επιχείρηση, ούτε επιστράτευση… ενδιάμεσων, ούτε «χαλασμένο τηλέφωνο»! Αυτές τις δουλειές τις φιξάρεις διακριτικά. Έχοντας έξι παίκτες στο όριο των καρτών (και τους δύο εξ αυτών να ακούν «καμπάνα» δύο αγωνιστικών στην επόμενη) ο Μανόλο Χιμένεθ «κανόνισε» το θέμα… διακριτικότερα απ’ τον Μουρίνιο στη Λάρισα.

Ούτε ολόκληρη επιχείρηση, ούτε επιστράτευση… ενδιάμεσων, ούτε «χαλασμένο τηλέφωνο»!

Αυτές τις δουλειές τις φιξάρεις διακριτικά.

Έχοντας έξι παίκτες στο όριο των καρτών (και τους δύο εξ αυτών να ακούν «καμπάνα» δύο αγωνιστικών στην επόμενη) ο Μανόλο Χιμένεθ «κανόνισε» το θέμα… διακριτικότερα απ’ τον Μουρίνιο στη Λάρισα.

Σε αντίθεση με τον «εκλεκτό», λοιπόν, (που έστησε ολόκληρο κόλπο το Νοέμβρη στο παιχνίδι του Champions League με τον Άγιαξ για να αποβληθούν εσκεμμένα οι Αλόνσο και Ράμος), ο Ανδαλουσιανός έκανε εντελώς αθόρυβα την ίδια δουλειά με τους Ντιόπ, Καράμπελα, Γεωργέα και Λυμπερόπουλο.

Έτσι, ο Σενεγαλέζος (που «δεν άκουσε» το σφύριγμα για φάουλ στον Νταμπίζα και συνεχίζοντας τη φάση, σκόραρε) και ο αριστερός μπακ (που καθυστέρησε στην εκτέλεση ενός πλαγίου) συμπλήρωσαν επτά κίτρινες και μπορούν να εκτίσουν τη μια από τις δύο αγωνιστικές της προβλεπόμενης ποινής στο τελευταίο ματς πριν τα play off με τον Ηρακλή.

Το ίδιο μπορούν να κάνουν, δε, και ο Γεωργέας -που επίσης… ξεχάστηκε στο πλάγιο- αλλά και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που είδε την κίτρινη κάρτα μετά το τέλος του ματς στη φυσούνα, για διαμαρτυρία του σχετικά με μια φάση προς τον διαιτητή Τσινιάρη. Και οι δύο Καλαματιανοί, πάντως, θα χάσουν μόνο το ματς με τον Ηρακλή, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες.

Υπενθυμίζεται ότι στο όριο των (τριών) καρτών είναι επίσης οι Μπερνς και Μίτσελ, οι οποίοι -αν «κιτρινιστούν» κι εκείνοι με τον Ηρακλή, θα επιλεχθεί από τον Χιμένεθ το παιχνίδι (μέσα στα επόμενα τέσσερα των play-off) όπου θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x