Stoiximan Super League

Στο σπίτι του ο Καμαρά…

Σπίτι του λόγω ίωσης έμεινε ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να δηλώσει «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του Ατρομήτου για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και οι άνθρωποι του συλλόγου του Περιστερίου περιμένουν να τον δουν να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς.

Σπίτι του λόγω ίωσης έμεινε ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να δηλώσει «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του Ατρομήτου για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και οι άνθρωποι του συλλόγου του Περιστερίου περιμένουν να τον δουν να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Ιτάνζ (Καμερούν), Σκόνδρας, Καραγκούνης (Ελπίδων), Μπάλλας (Νέων). Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αυτοί συμμετείχαν κανονικά και έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη.

* Η κηδεία του Δημήτρη Νάστου θα γίνει αύριο από τον Παλαιό Ταξιάρχη στις 16.00. Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x