Stoiximan Super League

Ιμπαγάσα: «Δίκαια πρωταθλητές»

Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας στο Πασαλιμάνι, όπου τον περίμεναν πολλοί φίλοι της ομάδας. Ο «Κάνιο» φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ υπέγραψε και δεκάδες αυτόγραφα. Δείτε πλάνα στη Web TV του sport-fm.gr

Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας στο Πασαλιμάνι, όπου τον περίμεναν πολλοί φίλοι της ομάδας. Ο «Κάνιο» φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ υπέγραψε και δεκάδες αυτόγραφα.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς δικαίως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο, που το ήθελε πάρα πολύ. Ήταν καθοριστικό το ματς με την ΑΕΚ. Παίξαμε φανταστικά, νικήσαμε με μεγάλο σκορ. Τώρα στα τρία παιχνίδια που απομένουν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς εισπράττει την αγάπη του κόσμου προς αυτόν.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο και τους οπαδούς γιατί με αγκάλιασαν και με αγάπησαν. Μετά από τόσα χρόνια στην Ισπανία, ήταν κάτι διαφορετικό για μένα το να έρθω στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x