Stoiximan Super League

Με «Κάρα», χωρίς «Μπουμ» και Λάζαρο

Ατομικό έκαναν και πάλι οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, κάτι που τους αφήνει ουσιαστικά εκτός μάχης για το ματς στη Λάρισα. Δεδομένης της απουσίας λόγω τιμωρίας του Κατσουράνη, ο Καραγκούνης θα ξεκινήσει και πάλι βασικός με παρτενέρ του τον Νίνη. Ο Ζιλμπέρτο μέσω twitter ανήγγειλε την επιστροφή του στη Βραζιλία για το καλοκαίρι ενώ αισιοδοξία παρά τη διαφορά υπάρχει στην υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Βύντρα.

Ατομικό έκαναν και πάλι οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, κάτι που τους αφήνει ουσιαστικά εκτός μάχης για το ματς στη Λάρισα.

Δεδομένης της απουσίας λόγω τιμωρίας του Κατσουράνη, ο Καραγκούνης θα ξεκινήσει και πάλι βασικός με παρτενέρ του τον Νίνη.

Ο Ζιλμπέρτο μέσω twitter ανήγγειλε την επιστροφή του στη Βραζιλία για το καλοκαίρι ενώ αισιοδοξία παρά τη διαφορά υπάρχει στην υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Βύντρα.

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Λάρισας

Εκεί που ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Γιώργος Καραγκούνης συνεχίζει να κρατάει τη θέση του βασικού τα τελευταία παιχνίδια. Αντιθέτως με τον «τυπάρα», οι Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα δώσουν το «παρών» στη Λάρισα. Μόνος του προπονήθηκε και ο Καρνέζης, ενώ ο Πλεσί ήταν απών λόγω ίωσης. Τέλος, οι Μαυρίας και Καπίνος έλειπαν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Παίδων. Ο Φερέιρα, εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα.

Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, ο Βύντρα επιστρέφει μετά την τιμωρία του δεξιά, ο Σπυρόπουλος θα αγωνιστεί αριστερά ενώ το δίδυμο Σαριεγκι, Καντέ θα μείνει ως έχει μια και ο Μπουμσόνγκ είναι εκτός μάχης. Στο κέντρο, ο Ζιλμπέρτο επιστρέφει κι αυτός ως αμυντικός μέσος και μπροστά του θα έχει για εσωτερικούς χαφ τους Νίνη και Καραγκούνη. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο ανεβασμένος Γκοβού, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή ο Σισέ.

Good bye Zilberto

Το δεδομένο κόλλημά του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το twitter, αυτή τη φορά είχε απαντήσεις του βραζιλιάνου στην αγαπημένη του εφαρμογή. Κάποιος τον ρώτησε τι θα κάνει το καλοκαίρι με τον αμυντικό χαφ να απαντάει πως μετά τη λήξη του συμβολαίου του θα επαναπατριστεί, χωρίς να πει την ομάδα που θα αγωνιστεί.

Ώρες Λουκά

Αν και υπάρχει μια μικρή διαφορά στο ποσό, η αισιοδοξία που πηγάζει και από τις δύο πλευρές είναι διάχυτη, όσον αφορά την ανανέωση συμβολαίου του Λουκά Βύντρα με τον Παναθηναϊκό. Η συνάντηση θα γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας μια και εκκρεμεί η ημερομηνία του Διοικητικού Συμβουλίου που θα ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο όσον αφορά τα οικονομικά.

Τα ως τώρα δεδομένα θέλουν τον Βύντρα να ζητάει κλειστό ποσό χωρίς μπόνους συμμετοχών με μια αύξηση στα όσα έπαιρνε. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, δέχεται μέρος της αύξησης αλλά με το μπόνους μέσα. Κι αυτό, επειδή είναι η πολιτική της ΠΑΕ σε όλα τα τελευταία συμβόλαια δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Ωστόσο, η θέληση υπάρχει κι από τις δύο πλευρές και αυτό συνήθως παίζει ρόλο σε παρόμοιες περιστάσεις.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x