Stoiximan Super League

Αναζητεί τεχνικό διευθυντή

Στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στρέφεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στα υπόψη οι Ζήκος, Βέλιτς και Κόντης, αν δεν υπάρχει δυνατότητα συμφωνίας με κάποιο μεγάλο όνομα από το εξωτερικό. Ποιοι παίκτες είναι στο στόχαστρο από την ελληνική αγορά. Τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει Λάρισας.

Στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στρέφεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στόχος των «πρασίνων» είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα κάνει μαζί με τον προπονητή το μεταγραφικό σχεδιασμό, θα χαράσσει τη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ παράλληλα θα ασχολείται με τις μεταγραφές και τις πωλήσεις παικτών, όπως επίσης και με το σκάουτινγκ.

Η συμφωνία με έναν ξένο τεχνικό διευθυντή εγνωσμένης αξίας και με διασυνδέσεις θα ήταν το ιδεατό για το «τριφύλλι», ωστόσο είναι άγνωστο αν τα οικονομικά δεδομένα επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Έτσι εξετάζονται και λύσεις από την Ελλάδα. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του (πλέον μάνατζερ) Άκη Ζήκου, του παλιού γνώριμου Γιάσμινκο Βέλιτς και του Γιάννη Κόντη, που γνωρίζει καλά τις… λάτιν αγορές κι έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στον Άρη. Στα υπόψη, αλλά προς το παρόν σε δεύτερο πλάνο είναι και η περίπτωση του Γιάννη Σαμαρά.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού εξετάζεται και το ενδεχόμενο πρόσληψης γενικού αρχηγού, αλλά από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για την ώρα… «Έλληνες»

Μέχρι να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από την ελληνική αγορά για την ενίσχυση της ομάδας. Στο στόχαστρο είναι ο αμυντικός Ντουγκλάο και ο εξτρέμ Αμπντούν της Καβάλας, που έχουν μεν ρήτρα 1,5 και 2 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, αλλά εκτιμάται πως μπορούν να αποκτηθούν με λιγότερα χρήματα. Επίσης στα υπόψη είναι πάντα ο Ίσμαελ Μπλάνκο, τουλάχιστον όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Επίσης αρέσουν ο επιθετικός Γιώργος Γεωργιάδης και ο μέσος Δημήτρης Ανάκολγου από τον Πανσερραϊκό.

Έδειξε τρεις αλλαγές

Σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο προσανατολίζεται εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα στην «AEL FC Arena» την ερχόμενη Κυριακή (17:15) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση. Ο Νίνης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη, ενώ επανέρχονται στο βασικό σχήμα καθώς εξέτισαν τις ποινές τους οι Ζιλμπέρτο, και Λέτο. Το σχήμα που δοκιμάστηκε ήταν: Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Γκοβού και Σισέ.

Εκτός μάχης είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καρνέζης λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοτσόλης, καθώς και ο Σιμάο, που χτύπησε σε δάχτυλο του ποδιού. Από μία ίωση ταλαιπωρείται και ο Πλεσί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x