Stoiximan Super League

Δώνης: «Ευχαρίστηση για εμάς»

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, για τις οποίες η «κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός», ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε πως για τον Ατρόμητο το ότι βρίσκεται σε αυτή τη φάση του θεσμού «αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση». Ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος, όπως τόνισε ο τεχνικός του Περιστερίου, «φαντάζει να είναι και το φαβορί».

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, για τις οποίες η «κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός», ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε πως για τον Ατρόμητο το ότι βρίσκεται σε αυτή τη φάση του θεσμού «αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση».

Ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος, όπως τόνισε ο τεχνικός του Περιστερίου, «φαντάζει να είναι και το φαβορί».

Οι δηλώσεις του Δώνη:

«Για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Κυπέλλου Ελλάδας, η κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός, ενώ για εμάς αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που φαντάζει να είναι και το φαβορί. Από τη δική μας πλευρά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα φανούν απόλυτα δυνατοί με ιδιαίτερο πάθος και μεγάλη φιλοδοξία. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Τρίτη το πρωί και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή του συλλόγου του Περιστερίου: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x