Stoiximan Super League

Δώνης: «Ντέρμπι με Αστέρα»

Τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επεσήμανε ο Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου. Ο Έλληνας τεχνικός μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στους Αρκάδες, για το οποίο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επεσήμανε ο Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στους Αρκάδες, για το οποίο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

«Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι απ’ αυτά που έχουμε δώσει στο “σπίτι” μας τον τελευταίο καιρό είναι και το πιο δύσκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα που χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό της και από την καλή οργάνωση. Προμηνύεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι για εμάς και χρειαζόμαστε όπως κάθε φορά την συμπαράσταση των φιλάθλων μας.

Πλέον για τον Ατρόμητο, κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής, πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον για να ξεφύγουμε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη είναι κι ένα τεστ για τη μέτρηση των φιλοδοξιών που έχουν οι παίκτες μου
».

Οι "εκλεκτοί" του προπονητή των Περιστεριωτών είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαρμιέντο,, Μπρίτο, Φαβάλι Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Σαμπού, Σκόνδρας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Καραλής, Τάτος, Καραγκούνης, Περόνε, Καμαρά.

* Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου η κοπή πίτας της ομάδας.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x