Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος 0-1 (Τελικό)

Δύο ομάδες που απολαμβάνουν την αποδοχή των περισσότερων για το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν αναμετρούνται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός που διψάει για βαθμούς φιλοξενεί τον Ατρόμητο που ακόμα βρίσκεται εκτεθειμένος στην απειλή του υποβιβασμού. Με 1-0 προηγούνται οι Περιστεριώτες, με γκολ του Αναστασάκου. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Ο Πανσερραϊκός που διψάει για βαθμούς φιλοξενεί τον Ατρόμητο που ακόμα βρίσκεται εκτεθειμένος στην απειλή του υποβιβασμού, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το ματς βρίσκεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+3 Λήξη της αναμέτρησης, μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο.

90΄ 3΄ λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

84΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Μπέλιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, από πλεονεκτική θέση, καθώς το πλασέ του την έστειλε άουτ.

83' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Παπάζογλου ο Παντελιάδης.

81’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Ατρόμητος. Ο Σφακιανάκης βρήκε με γλυκιά σέντρα τον Αναστασάκο στην μικρή περιοχή και ο επιθετικός του Ατρόμητου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

80’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Σίντιτς ο Κις.

78’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Δάρλα ο Σαμπού.

76’ Μεγάλη ευκαιρία για το Ατρόμητο. Ο Μπρίτο έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Νάστο, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

68’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Τάτου ο Σαρμιέντο.

67’ Πολύ καλό σουτ του Λεοζίνιο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μιχαηλίδη. Αυτή ήταν η καλύτερη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

65’ Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα.

57’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Καμαρά ο Μπρίτο.

55’ Ο Καμαρά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά δεν έπιασε καλά το γυριστό σουτ και ο Ράντμαν μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα την μπάλα.

54’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Σουμπίνιο ο Λεοζίνιο.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45’ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Δείτε μετά το τέλος του ματς τα στιγμιότυπα της NOVA, με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις, στο www.sport-fm.gr.

35’ Ο Ατρόμητος έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και συνεχώς προσπαθεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους στην άμυνα των «λιονταριών» για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες των γηπεδούχων, από την άλλη, αμύνονται μαζικά και δεν επιτρέπουν στην ομάδα του Γιώργου Δώνη να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ράντμαν.

26’ Κίτρινη κάρτα στον Σίντιτς.

24’ Σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Σαγκανόφσκι επιχείρησε να γυρίσει παράλληλα στον Καμαρά, αλλά η άμυνα του Πανσερραϊκού έδιωξε σε κόρνερ.

21’ Σουτ του Πάρκερ, μπλόκαρε ο Μιχαηλίδης.

20’ Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι για να ανοίξουν το σκορ, όμως τα σουτ των Καμαρά και Τάτου κόντραραν πάνω στους αμυντικούς του Πανσερραϊκού.

4': Πρώτη επίσκεψη του Πανσερραϊκού στην περιοχή του Ατρομήτου. Εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργιάδη, η κεφαλιά από τον Μαβενέ αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μιχαηλίδη.

1': Έναρξη του ματς.



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (80' Κις) Σουμπίνιο (54' Λεοζίνιο), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβενέ, Πάρκερ

Στον πάγκο: Βαλσαμάκης, Κέρλα, Κάστρο, Παντελιάδης, Ανάκογλου

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (57' Μπρίτο), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (68' Σαρμιέντο), Ολιβέιρα, Δάρλας (78' Σαμπού)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Περόνε, Φαβάλι, Καραλής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών



Καλή η μπαλίτσα, αλλά… Δύο από τις χειρότερα αμειβόμενες -για την παρουσία τους- βαθμολογικά ομάδες της Superleague σμίγουν στις Σέρρες. Η απουσία σκοπιμότητας από τους γηπεδούχους έχει δώσει εντυπώσεις -αλλά και δύο μόλις πόντους σε έξι ματς- με αποτέλεσμα την προτελευταία θέση.

Από ‘κει που απέχουν αρκετά οι Περιστεριώτες, αλλά θα απείχαν ακόμα περισσότερο, αν έδειχναν την ίδια αποτελεσματικότητα των δύο τελευταίων ματς (Κέρκυρα και Διαγόρας).

Στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής ο Πανσερραϊκός, αν και ηττήθηκε στο «Καραϊσκάκη» 4-2 από τον Ολυμπιακό, εξέπληξε θετικά τους πάντες με την ποιότητα και το ποδοσφαιρικό θράσος που παρουσίασε στον Πειραιά. Από την άλλη, ο Ατρόμητος που φιλοξένησε την Κέρκυρα, πήρε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» (4-2) προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα στους οπαδούς του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x