Stoiximan Super League

Ιμπαγάσα: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες»

Το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα όμως έδωσε ίσες πιθανότητες και στις δύο ομάδες. Ο Αργεντίνος μέσος των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ένταση του παιχνιδιού και στις πολλές διακοπές, επεσήμανε πως η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τόνισε ότι η προσοχή της ομάδας στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθεί και με την ρεβάνς.

Το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα όμως έδωσε ίσες πιθανότητες και στις δύο ομάδες.

Ο Αργεντίνος μέσος των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ένταση του παιχνιδιού και στις πολλές διακοπές, επεσήμανε πως η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τόνισε ότι η προσοχή της ομάδας στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθεί και με την ρεβάνς.

«Το παιχνίδι δεν ήταν ωραίο. Είχε πολλές διακοπές. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε αρκετές και ξεκάθαρες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μυαλό μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό. Οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Όταν έρθει η ώρα για την ρεβάνς θα προπονηθούμε σκληρά και αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x