Stoiximan Super League

«Φουρτούνες» στον Ηρακλή

Δεν θα περάσει «αναίμακτα» ο αποκλεισμός του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και η ήττα από την Λάρισα στον Ηρακλή, αποτελέσματα που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης του «Γηραιού». Εξελίξεις με Σίσιτς που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει και επεισόδιο Σολτάνι - Γκαρσία στα αποδυτήρια μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού. Κλήθηκαν και οι δύο σε απολογία.

Δεν θα περάσει «αναίμακτα» ο αποκλεισμός του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και η ήττα από την Λάρισα στον Ηρακλή, αποτελέσματα που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης του «Γηραιού».

Εξελίξεις με Σίσιτς που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει και επεισόδιο Σολτάνι - Γκαρσία στα αποδυτήρια μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού. Κλήθηκαν και οι δύο σε απολογία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

1. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του Συλλόγου για τις αγωνιστικές παρουσίες της ομάδας, μέσα στην εβδομάδα, που ολοκληρώθηκε.

2. Ο ποδοσφαιριστής, Μίρνες Σίσιτς, κλήθηκε για συζήτηση με την Διοίκηση, αύριο, Δευτέρα 17/1.

3. Σε απολογία, για πειθαρχικά παραπτώματα, κλήθηκαν από την Διοίκηση οι ποδοσφαιριστές, Σεμπάστιαν Γκαρσία και Καρίμ Σολτάνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x