Stoiximan Super League

Τα «κουρέλια» τραγουδάνε ακόμα…

Παρά την «κουρελιασμένη» ψυχολογία τους οι παίκτες της Λάρισας βρήκαν το κουράγιο να νικήσουν 2-1 τον Ηρακλή, με την ελπίδα ότι αυτό το «τρίποντο» θα αποτελέσει εφαλτήριο… σωτηρίας. Νίκη με ήρωα τον Μήτρογλου για τον Πανιώνιο στην έδρα του Άρη (2-0) μετά από 50 χρόνια, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλο «διπλό» για τον Εργοτέλη, 1-0 στην Ξάνθη. Δείτε όλα τα γκολ.

Παρά την «κουρελιασμένη» ψυχολογία τους οι παίκτες της Λάρισας βρήκαν το κουράγιο να νικήσουν 2-1 τον Ηρακλή, με την ελπίδα ότι αυτό το «τρίποντο» θα αποτελέσει εφαλτήριο… σωτηρίας.

Νίκη με ήρωα τον Μήτρογλου για τον Πανιώνιο στην έδρα του Άρη (2-0) μετά από 50 χρόνια, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλο «διπλό» για τον Εργοτέλη, 1-0 στην Ξάνθη.

Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κόντρα σε Καβάλα και Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 4-2 και 3-0 αντίστοιχα.

Αναλυτικά

Κυριακή 16/1

SKODA Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1
Με ένα «χτύπημα» στην αντεπίθεση και τον Ντιέγκο Ρομάνο να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 32’, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Μπούντιμιρ, ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια και την φτάνει στην 5η θέση με 24 βαθμούς. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους με τον Μαρσελίνιο στο 30’ και τον Μπούγκα στο 47’. Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Πέναλτι ζητάει η Ξάνθη για σπρώξιμο του Βάλλα από τους αμυντικούς του Εργοτέλη στο 75’. Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2
Μια «κατάρα» δύο χρόνων κόντρα στην Καβάλα κατάφερε να σπάσει ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 4-2. Σε ρόλο εξορκιστή ο Τζιμπρίλ Σισέ που αποτέλεσε το καλύτερο αντίδοτο στον Αμπντούν –που πέτυχε δύο γκολ (3’, 43’ πεν.) και την παρέα του και κατάφερε να μετατρέψει ακόμη ένα ματς των «πρασίνων» σε προσωπική του υπόθεση. Δύο τέρματα σημείωσε ο Γάλλος (31’, 64’ πεν.) και άλλα τόσα έφτιαξε για Κατσουράνη (12’) και Χριστοδουλόπουλο (83’). Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-Πανιώνιος 0-2
Αυτό το παιδί έχει το γκολ στο αίμα του! Πετυχαίνοντας δύο στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιώνιου, ο Κώστας Μήτρογλου νίκησε σχεδόν μόνος του τον Άρη (2-0) και δείχνει ικανός να κρατήσει τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα.



Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-3
Μηνύματα… προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζει να μοιράζει η ΑΕΚ! Η «Ένωση» κέντησε στην Τρίπολη, ξεκαθάρισε (και) στον Αστέρα πως… έκοψε τα δώρα και με τη δεύτερη συνεχόμενη τριάρα της (3-0), πάει αεράτη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Λυμπερόπουλος (47’), Μπλάνκο (56’) και Σκόκο (πεν. 75’) έφτιαξαν τη «ζωγραφιά» της ομάδας του Χιμένεθ –που… μουτζουρώθηκε μόνο από τους τραυματισμούς των Μανωλά και Γεωργέα. Διαβάστε περισσότερα.



Λάρισα-Ηρακλής 2-1
Το τελευταίο της «χαρτί» για να συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή έπαιζε κόντρα στον Ηρακλή η ΑΕΛ και τελικά κατάφερε να πάρει το «κόλπο», στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της. Το γκολ του "άγιου" Τσιμπάμπα στο 80’ έδωσε με σκορ 2-1 τη νίκη στους «βυσσινί» (18η αγωνιστική) και πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να συνεχίζουν να ελπίζουν και να… προσεύχονται για το «θαύμα». Διαβάστε περισσότερα.

Σάββατο 15/1

Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2
Με μεγάλη αισιοδοξία μπορεί να ατενίζει το μέλλον του στην Super League ο Ατρόμητος, μετά την σπουδαία νίκη που πήρε με 4-2 απέναντι στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Αναστασάκος, Καμαρά και Σαρμιέντο σκόραραν βυθίζοντας την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, η οποία προβλημάτισε με την αμυντική της λειτουργία. Σπουδαίο θέαμα και από τις δυο ομάδες που έπαιξαν ανοιχτά για τη νίκη. Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-2
Η ποδοσφαιρική τρέλα του Μάρκο Πάντελιτς, έσωσε τον Ολυμπιακό από την πρώτη απώλεια βαθμών στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 4-2 τον εξαιρετικό Πανσερραϊκό, που προηγήθηκε 2-1 και σήκωσε σύννεφα προς στιγμήν στο λιμάνι. Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3
Δεν ήταν (καθόλου) καλός, αλλά ήταν εύστοχος! Ο ΠΑΟΚ έκανε… επίσκεψη στον Γιακούποβιτς τρεις φορές, αλλά και στις τρεις άφηνε… δώρο και από μία μπάλα στα δίχτυα του Ελβετού γκολκίπερ, επικρατώντας 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού στο Βόλο! Σκόρερ οι Λίνο, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης για τους φιλοξενούμενους, που έβλεπαν τους Βολιώτες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του ματς, που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση. Διαβάστε περισσότερα.



Η επόμενη αγωνιστική (19η)

Σάββατο 22/1

Κέρκυρα-Λάρισα (17:15)
ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου (19:30)

Κυριακή 23/1

Καβάλα-Ηρακλής (15:00)
Πανσερραϊκός-Ατρόμητος (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (17:15)
Εργοτέλης-Άρης (17:15)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x