Stoiximan Super League

«Έχει δίκιο ο Χιμένεθ»!

Απόλυτα σύμφωνοι με τις σκληρές δηλώσεις του προπονητή τους μετά τη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον Ηρακλή, εμφανίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Καφές και Τζεμπούρ. Οι τρεις παίκτες τόνισαν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δίκιο και χαρακτήρισαν αναγκαία την αυτοκριτική για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Απόλυτα σύμφωνοι με τις σκληρές δηλώσεις του προπονητή τους μετά τη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον Ηρακλή (2-0), εμφανίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Καφές και Τζεμπούρ.

Οι τρεις παίκτες τόνισαν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δίκιο και χαρακτήρισαν αναγκαία την αυτοκριτική για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

«Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και έχει δίκιο», ανέφερε ο Λυμπερόπουλος, που δεν δίστασε, μάλιστα, να πάρει πάνω του μερίδιο της ήττας:

«Εγώ φταίω που δεν ισοφαρίσαμε στην ευκαιρία που είχα και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν έκανα εκεί το 1-1. Ο Χιμένεθ έχει δίκιο σε αυτά που λέει, κάτι περισσότερο θα ξέρει για να τα λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Καφές, από την πλευρά του τόνισε ότι «οι δηλώσεις του προπονητή καλύπτουν πολλούς» και ότι «πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά για το καλό της ΑΕΚ», ενώ ο Ραφίκ Τζεμπούρ αρκέστηκε να πει ότι «το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x