Stoiximan Super League

Σφαλιάρες α λα ελληνικά!

Λίγες μόνο μέρες μετά τις μεγαλειώδεις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες, Άρης και ΠΑΟΚ προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα! Εντός έδρας ήττα στην Κέρκυρα για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δείτε τα γκολ.

Λίγες μόνο μέρες μετά τις μεγαλειώδεις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες, Άρης και ΠΑΟΚ προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα!

Εντός έδρας ήττα 2-0 για τους «κίτρινους» από την Ξάνθη, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε 2-1 στην Κέρκυρα για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κυριακή, 19/12

Ηρακλής-ΑΕΚ 2-0

Το «ρόπαλο» του Ηρακλή έδωσε άλλο ένα χτύπημα (2-0) στη ρημαγμένη ΑΕΚ και έκανε τους φίλους της να αναρωτιούνται πόσες ακόμα βασανιστικές εμφανίσεις θα τους προσφέρει φέτος. Απογοητευτική και πάλι η «Ένωση», υπενθύμισε ότι βρισκόταν στο γήπεδο μόνο στο (μικρό) ενδιάμεσο των δύο φοβερών γκολ που δέχθηκε από τους Ντάνι (41’) και Παπαστεριανό (58’). Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-SKODA Ξάνθη 0-2

Με κορυφαίο τον Δημήτρη Σουάνη που πέτυχε δύο γκολ, η ασταμάτητη Ξάνθη, επικράτησε 2-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πορεία… πρωταθλητισμού για τους Ακρίτες με τέσσερις νίκες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, φανερά κουρασμένος ο Άρης που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με δέκα από το πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βανγκέλι. Ένα δοκάρι και για τις δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 2-1

Ανώμαλη προσγείωση για τον «δικέφαλο του Βορρά». Μετά το μεγάλο διπλό στο Ζάγκρεμπ και την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, η Κέρκυρα αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ. Καθαρή νίκη με 2-1 για τους Φαίακες, που προηγήθηκαν με τον Η. Ιωάννου στο 6’, ισοφαρίστηκαν από τέρμα του Αθανασιάδη στο 45’, αλλά ανέκτησαν το προβάδισμα χάρη σε ένα γκολ του Στολτίδη στο 49’. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Λάρισα-Ολυμπιακός 0-1

Πρωταθλητής Χειμώνα και με τη «βούλα» ο Ολυμπιακός, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και +13 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Νικητές έφυγαν από τη Λάρισα οι «ερυθρόλευκοι», με 1-0 από αυτογκόλ του Κατσιαρού. Για πέναλτι στο Μετίν διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, ένταση στο δεύτερο ημίχρονο με πεντάλεπτη διακοπή και …χιονόμπαλες στις αστυνομικές δυνάμεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Σάββατο, 18/12

Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 2-0

Από εκεί που ο Εργοτέλης… δεινοπαθούσε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο, πέτυχε την τρίτη της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και πλέον στρογγυλοκάθεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα.

Καβάλα-Ατρόμητος 1-1

Αν όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν σαν το Καβάλα- Ατρόμητος, τότε οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας θα είχαν την οικονομική κρίση σε πολύ… δεύτερη μοίρα. «Αργοναύτες» και Περιστεριώτες έμειναν στο 1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 15η αγωνιστική, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Καλό ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις, ένταση και λίγη από… ελληνική γκρίνια. Διαβάστε περισσότερα.



Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Το τελικό 0-0 στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν ικανό να «ξελασπώσει» ούτε τον Πανιώνιο, αλλά ούτε και τον Αστέρα Τρίπολης. Ελαφρώς καλύτεροι οι «κυανέρυθροι», που είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν στο 35’, αλλά συνεχίζουν να βαδίζουν σε τεντωμένοι σκοινί, αφού παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη με 15 πόντους. Από κοντά και ο Αστέρας, με 16. Διαβάστε περισσότερα.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Τελικά, η Τρίπολη ήταν μόνο η αρχή… Ο απελπιστικός Παναθηναϊκός έγινε «παιχνίδι» στα χέρια του Ολυμπιακού Βόλου (0-1) και όχι μόνο δεν ανέκαμψε από την τραγωδία της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά μετέτρεψε σε «ηφαίστειο» οργής το ΟΑΚΑ! Έντονες αποδοκιμασίες, αντικείμενα και «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη! Διαβάστε περισσότερα.




Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Τρίτη 4/1

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (17:15)
Ατρόμητος-Λάρισα (17:15)
Άρης-Καβάλα (19:30)

Τετάρτη 5/1

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (15:00)
ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15)
Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (17:15)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (19:30)
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x