Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Ικανοποιητική συγκομιδή»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη του Εργοτέλη κόντρα στον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου. Ο Έλληνας τεχνικός, αφού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, αλλά επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για την δύσκολη συνέχεια.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη του Εργοτέλη κόντρα στον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Έλληνας τεχνικός, αφού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, αλλά επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για την δύσκολη συνέχεια.

«Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ο αντίπαλος έχει αξία και μεγάλες δυνατότητες, ωστόσο οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Είναι ικανοποιητική η συγκομιδή βαθμών για τον πρώτο γύρο, ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που θα είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και χρόνια πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x