Stoiximan Super League

Χριστούγεννα από.. τώρα στην Κρήτη!

Νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στους στόχους του αλλά και τα Χριστούγεννα, πέτυχε ο Εργοτέλης στο φινάλε του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί επικράτησαν ) και το Πανιώνιος-Αστέρας Τ. Δείτε τα γκολ.

Νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στους στόχους του αλλά και τα Χριστούγεννα, πέτυχε ο Εργοτέλης στο φινάλε του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 του Πανσερραϊκού, ενώ την ίδια ώρα ο Ατρόμητος έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας 1-1 στην Καβάλα.

Ισόπαλο (0-0) και το ματς Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης για την 15η αγωνιστική.

Σάββατο, 18/12

Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 2-0
Από εκεί που Εργοτέλης… δεινοπαθούσε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο,πέτυχε την τρίτη της νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και πλέον στρογγυλοκάθεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα.

Καβάλα-Ατρόμητος 1-1
Αν όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν σαν το Καβάλα- Ατρόμητος, τότε οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας θα είχαν την οικονομική κρίση σε πολύ… δεύτερη μοίρα. «Αργοναύτες» και Περιστεριώτες έμειναν στο 1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 15η αγωνιστική, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Καλό ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις, ένταση και λίγη από… ελληνική γκρίνια. Διαβάστε περισσότερα.



Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Το τελικό 0-0 στη Νέα Σμύρνη, δεν ήταν ικανό να «ξελασπώσει» ούτε τον Πανιώνιο, αλλά ούτε και τον Αστέρα Τρίπολης. Ελαφρώς καλύτεροι οι «κυανέρυθροι», που είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν στο 35’, αλλά συνεχίζουν να βαδίζουν σε τεντωμένοι σκοινί, αφού παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη με 15 πόντους. Από κοντά και ο Αστέρας, με 16. Διαβάστε περισσότερα.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Τελικά η Τρίπολη ήταν μόνο η αρχή… Ο απελπιστικός Παναθηναϊκός έγινε «παιχνίδι» στα χέρια του Ολυμπιακού Βόλου (0-1) και όχι μόνο δεν ανέκαμψε από την τραγωδία της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά μετέτρεψε σε «ηφαίστειο» οργής το ΟΑΚΑ! Έντονες αποδοκιμασίες, αντικείμενα και «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη! Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 19/12

Άρης-SKODA Ξάνθη (15:00, NovaSports 3)

Ελλάδα… η σειρά σου! Ο Άρης γιορτάζει τη μεγάλη πρόκριση στο Europa και -απέναντι στην Ξάνθη- θέλει να αρχίσει τα… πανηγύρια και στη Superleague! Έτοιμη για το «άλμα» προς τα πιο… πάνω πατώματα της βαθμολογίας η ομάδα του Κούπερ -που θα πρέπει να το κάνει, όμως, πάνω από ένα υψηλό (και πολύ… φορμαρισμένο) εμπόδιο, όπως οι ακρίτες (αήττητοι έξι αγωνιστικές, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (15:00, NovaSports 2)

Έλα να πάμε στο νησί, η… πρόκριση εγώ κι εσύ! Μετά το παλικαρίσιο διπλό στο Ζάγκρεμπ και την ανανέωση του ευρωπαϊκού του ραντεβού, ο ΠΑΟΚ πάει αγριεμένος στην Κέρκυρα! Εκεί όπου θα συναντήσει αντίπαλο ζόρικο (και ζορισμένο πλέον), ο οποίος θα ψάξει απαραίτητους πόντους, αλλά και τον… σεφτέ από τότε που επέστρεψε στην κανονική του έδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Ηρακλής-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα… Η Ζενίτ τελείωσε με οδυνηρό τρόπο το ευρωπαϊκό «διάλειμμα» και πλέον η ΑΕΚ στρέφεται αποκλειστικά στις… εγχώριες υποθέσεις! Αυτές που τη φέρνουν την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο και κάνουν απαραίτητη τη (δεύτερη μόλις) εκτός έδρας νίκη για να μην χάσει κάθε ορατότητα προς την κορυφή. Εκεί απ’ όπου απομακρύνθηκε για τα καλά ο Ηρακλής, μετά τις… όχι ακριβώς ιδανικές τελευταίες επιδόσεις του (τρεις ήττες και μια «γκέλα» με τον Εργοτέλη στο Καυταντζόγλειο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυταντζόγλειο»


Λάρισα-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Μισό… πρωτάθλημα! Με τις συνθήκες να αναμένονται κάτι παραπάνω από δύσκολες (την Παρασκευή το «AEL FC ARENA ήταν χιονισμένo), ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει «πρωταθλητής χειμώνα» από τη Λάρισα! Κάτι που… δεν την παίρνει να επιτρέψει η ΑΕΛ, που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στον πάτο και θέλει να τελειώσει με μια μεγάλη νίκη το τραγικό σερί (τέσσερις σερί ήττες) που την έφερε εκεί!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Τρίτη 4/1

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (17:15)
Ατρόμητος-Λάρισα (17:15)
Άρης-Καβάλα (19:30)

Τετάρτη 5/1

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (15:00)
ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15)
Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (17:15)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (19:30)
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x