Stoiximan Super League

Ανέλυσαν τα λάθη τους και τώρα δουλεύουν…

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα όλοι στον Ατρόμητο έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο. Ο Δώνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αφού αναλύθηκαν όλα τα λάθη που έγιναν στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό, όλοι δουλεύουν με σκοπό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα των «αργοναυτών».

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα όλοι στον Ατρόμητο έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο.

Ο Δώνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αφού αναλύθηκαν όλα τα λάθη που έγιναν στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό, όλοι δουλεύουν με σκοπό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα των «αργοναυτών».

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ντιάο, σύμφωνα με τη «Sportday» από την ΠΑΕ επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης έχει όντως προταθεί, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας είναι η ηλικία του (33 ετών).

Η προπόνηση της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, όμως σήμερα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα δουλέψουν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x