Γενικά

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Λιούμπομιρ Φέισα

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών ανακοίνωσε ο Λιούμποριμ Φέισα, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό για τα όσα έζησε στη χώρα μας τη τη διετία 2011-13.

Το... ποδοσφαιρικό πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Λιούμποριμ Φέισα, με τον Σέρβο χαφ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης (09/10) την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο 36χρονος Σέρβος, που βρισκόταν εκτός αγωνιστικών χώρων πάνω από έναν χρόνο - από το καλοκαίρι του 2023 - όταν και αποχώρησε από την Παρτίζαν, ανακοίνωσε μέσω των social media πως σταματά την επαγγελματική του καριέρα.

Την... τιμητική της στο μήνυμά του είχε η Μπενφίκα, στην οποία και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (2013-20), ενώ, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε και τον Ολυμπιακό και τους Έλληνες φιλάθλους για τα όσα έζησε τη διετία 2011-13.

Με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» κατέγραψε συνολικά 36 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας με τον σύλλογο του Πειραιά 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x