Stoiximan Super League

Το «μπαμ» με Ντιαό

Μια μεταγραφή που θα κάνει πάταγο σχεδιάζουν στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Σαλίφ Ντιαό, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, τον οποίο δεν υπολογίζει ο προπονητής του στη Στόουκ Σίτι. Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί να αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο και από τη στιγμή που προκύπτει θέμα Ντιαό, τότε ο Σενεγαλέζος χαφ μπαίνει άμεσα στη λίστα του Έλληνα τεχνικού.

Μια μεταγραφή που θα κάνει πάταγο σχεδιάζουν στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Σαλίφ Ντιαό, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, τον οποίο δεν υπολογίζει ο προπονητής του στη Στόουκ Σίτι.

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί να αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο και από τη στιγμή που προκύπτει θέμα Ντιαό, τότε ο Σενεγαλέζος χαφ μπαίνει άμεσα στη λίστα του Έλληνα τεχνικού.

Γεννηθείς στις 10 Φεβρουαρίου 1977, ο 33χρονος μέσος έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε 203 συμμετοχές του, ενώ με την εθνική Σενεγάλης έχει τέσσερα τέρματα σε 39 εμφανίσεις. Ο Ντιαό έχει φορέσει τις φανέλες των Μονακό, Σεντάν, Λίβερπουλ, Μπέρμιγχαμ, Πόρτσμουθ και Στόουκ κατά σειρά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είναι αναφερθεί το όνομά του ως μεταγραφικός στόχος της Λάρισας.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x