Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Μπορείτε τον τίτλο»

Με μία ένεση ηθικού συνδύασε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση. «Πιστεύω σε εσάς και πως μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα», τόνισε ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού.

Με μία ένεση ηθικού συνδύασε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Κοζανίτης τεχνικός έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την πίστη του ότι μπορούν στο τέλος της σεζόν να έχουν στεφθεί και πάλι πρωταθλητές.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πιστεύω σε εσάς και πως μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα. Να ξέρετε πως αν αδίκησα κάποιον το έκανα σκεφτόμενος το καλό της ομάδας και χωρίς πρόθεση. Σας ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Κατακτήσαμε πέρσι όλους τους στόχους μας», κατέληξε.

Μαζί με τον Νίκο Νιόπλια βρέθηκε και ο Μιχάλης Ιορδανίδης ο οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια. Ο Κώστας Αντωνίου ήταν στην Παιανία, όχι όμως και ο Κάρλος Φρέιτας ο οποίος δουλεύει ενόψει της συνάντησης με τον Νικόλα Πατέρα για τον νέο προπονητή.

Η προπόνηση
Χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο έγινε σήμερα η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε πάρει άδεια για προσωπικό πρόβλημα από τη διοίκηση. Αντ’ αυτού, ο Γιάτσεκ Γκμοχ είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς οι οποίοι επέστρεψαν στην Παιανία μετά από το χθεσινό φιλικό με την Αυστρία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, τακτική, τελειώματα και στο τέλος ένα οικογενειακό διπλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x