Stoiximan Super League

Προχωράει το πάρε-δώσε…

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει η «Θρύλος Α.Ε.», ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι δύο άνδρες μίλησαν για το θέμα του Ερασιτέχνη και τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν. Σε επαφή με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης θα έρθουν οι Πειραιώτες για να πάνε μεμονωμένα οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο.

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει η «Θρύλος Α.Ε.», ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ρέντη, δίνοντας ένα μεγάλο ενοίκιο στον Ερασιτέχνη. Διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας θα οριστεί ένας εκ των συνεργατών του γνωστού εφοπλιστή, ο Γιώργος Παύλου, που είναι διευθυντής των εγκαταστάσεων στου Ρέντη.

Ο κ. Κόκκαλης επέστρεψε από τις ΗΠΑ και, όπως αναμενόταν, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τον κ. Μαρινάκη. Η επίσημη ενημέρωση ανέφερε ότι συζήτησαν θέματα της ομάδας, ενώ παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από την πορεία της. Μάλιστα, προχωράει η διαδικασία της μετάβασης του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.», κάτι που θα ολοκληρωθεί (υπάρχουν διαδικαστικά θέματα) μέσα στο 2010 (για το ποσοστό του Λαυρεντιάδη δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη).

Επίσης, στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα για την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι δύο άνδρες μίλησαν για το ζήτημα του Ερασιτέχνη και τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν, αλλά και την ανάγκη τα τμήματα πλέον να λειτουργούν βάσει εσόδων για να μην μπει ξανά ο σύλλογος σε αυτή την περιπέτεια.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να βρεθούν χρήματα από τους «γνωστούς» χρηματοδότες (Γλου, Κόκκαλη, Μαρινάκη και Αγγελόπουλους) και στη συνέχεια να υπάρξει μία άλλου είδους λύση με μία μαζική συμμετοχή του κόσμου, μέσω μίας διαφορετικής αντιμετώπισης του θέματος των μελών.

Το παλεύουν για την Ξάνθη

Εντός της ημέρας η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έρθει σε επαφή τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης όσο και με την ΠΑΕ για να ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων για φιλάθλους της ομάδας που θα πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο. Επί της ουσίας θα ζητήσει ό,τι έγινε στην Κρήτη, στο ματς του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά η μία αστυνομική διεύθυνση από την άλλη.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απαντήσει στη χθεσινή επιστολή του γ.γ. Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θεωρεί πως η Γενική Γραματεία Αθλητισμού έκανε δύο «φάουλ»: Το ένα έχει να κάνει με την αναφορά στις εκθέσεις της Αστυνομίας, ενώ η αναφορά του στη φράση «συνήθη στα γήπεδα περιστατικά», που χρησιμοποίησε ο Μαρινάκης στη δική του επιστολή, αυτή αφορούσε τα καπνογόνα και όχι τα εκτεταμένα επεισόδια.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Μοϊσές Ουρτάδο να είναι απόλυτα έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη (19:30, ΝΕΤ) στα Πηγάδια. Χθες ο 29χρονος παίκτης έκανε με πάνινο παπούτσι τρέξιμο, όπως θα κάνει και σήμερα. Από αύριο ο Καταλανός θα φορέσει ποδοσφαιρικό παπούτσι για να διαπιστώσει το ιατρικό επιτελείο πώς θα αντιδράσει το πόδι του. Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x