Stoiximan Super League

«Όπως κι αν παίξουμε, στόχος είναι η νίκη» (WEB TV)

Δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Όπως κι αν παίξουμε, στόχος μας είναι η νίκη», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θεωρεί ότι η διακοπή βοήθησε την ομάδα του.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Όπως κι αν παίξουμε, στόχος μας είναι η νίκη», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θεωρεί ότι η διακοπή βοήθησε την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

-Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Θα φανεί το Σάββατο εάν έχει κάνει καλό η διακοπή. Πιστεύω όμως ότι θα μας έχει οφελήσει γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα και μπορέσαμε να δουλέψουμε το διάστημα αυτό».

-Για το αν θεωρεί ότι έχει αδικήσει κάποιους:
«Το είχα πει και στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ότι είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα το ποιος θα παίξει. Με προβληματίζει κάθε εβδομάδα γιατί δείχνουν όλοι τους πολύ καλό πρόσωπο στην προπόνηση και ίσως να μην έχουν πάρει κάποιοι τις ευκαιρίες που θα έπρεπε. Πάντως, οι ποδοσφαιριστές προπονούνται για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή τους το ζητήσει ο προπονητής».

-Για τα θετικά και τα αρνητικά που έχει διαπιστώσει στην ομάδα του μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές:
«Ο κόσμος έχει επιστρέψει δίπλα μας, μας στηρίζει και αυτό είναι αναμφίβολα θετικό, μετά την κακή περσινή σεζόν. Από την άλλη, έχουμε δει ότι η απόδοσή μας στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι και η καλύτερη. Στο ένα, χάσαμε (με Ηρακλή) και στο άλλο (με Πανσερραϊκό) δεν είχαμε καλή απόδοση. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε στα εκτός και να έχουμε εμφανίσεις ανάλογες με αυτές στο Καραϊσκάκη».


-Για το ενδεχόμενο να παίξει βασικός και πάλι ο Μιραλάς:
«Δεν είναι μόνο ο Μιραλάς. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε αρκετές θέσεις. Ειδικά στην επίθεση έχουμε και τους Νέμεθ και Μήτρογλου και είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιος θα ξεκινήσει. Δεν έχω αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί το Σάββατο».

-Για την διαφορά στις εμφανίσεις της ομάδας στα εντός και στα εκτός παιχνίδια:
«Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πιο δύσκολα γιατί ο κάθε αντίπαλος μπροστά στο κοινό του μπαίνει πιο παθιασμένος για το αποτέλεσμα. Πρέπει και σε αυτά να μπαίνουμε όπως στο Καραϊσκάκη και να έχουμε το ίδιο πρόσωπο εντός και εκτός έδρας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

-Για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη:
«Όπως και να παίξουμε -γιατί δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη σε σχήμα και πρόσωπα- στόχος μας είναι να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ και πως έχει πάρει καλά αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

-Για τον Ουρτάδο:
«Μας έχει ανησυχήσει η κατάστασή του, αλλά πλέον τα πάει πολύ καλά. Έχει δουλέψει πολύ στις τελευταίες προπονήσεις και στην εβδομάδα της διακοπής. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Ξάνθη».

-Για τον Φετφατζίδη:
«Η αλήθεια είναι ότι η εξέλιξή του είναι ταχύτατη. Δεν είναι όμως αυτή η πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο. Για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος και την εμφάνισή του δεν μπορώ να πω κάτι. Έπαιξε περίπου δέκα λεπτά. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τις προπονήσεις που κάνει με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι αν τα ΜΜΕ τον εκθειάζουν, πάντως είναι έξυπνος παίκτης και δείχνει να ξέρει πως θα το χειριστεί».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:
«Είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι από τώρα τις μεταγραφές. Είναι εύκολο να δημιουργούμε λίστες και να ζητήσουμε από τον πρόεδρο τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όποιον άλλον μας αρέσει. Προσπαθούμε να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε και να παίρνουμε το 100% από αυτούς. Δεν ασχολούμαι με μεταγραφές».

-Για τον Τοροσίδη και τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται:
«Ο Μέσι είτε παίζει δεξιά, είτε αριστερά, είναι πολύ καλός. Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνει! Έτσι και οι παίκτες, αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται σε πολλές θέσεις, οφείλουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους όπου κι αν τους ζητηθεί. Εμείς πάντως, βάζουμε το Βασίλη στο δεξί άκρο της άμυνας γιατί εκεί πιστεύουμε ότι αποδίδει καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x