Stoiximan Super League

Λεπτό προς λεπτό

Το www.sport-fm.gr σάς μεταφέρει όλα όσα γίνονται στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας. Στις 19:00 η σέντρα σε όλες τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής. Το πιο σημαντικό βήμα για τον τίτλο θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ η μάχη για τη σωτηρία «φουντώνει». Στείλτε μας τα δικά σας σχόλια για την αγωνιστική.

Το www.sport-fm.gr σάς μεταφέρει όλα όσα γίνονται στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας. Στις 19:00 η σέντρα σε όλες τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής.

Το πιο σημαντικό βήμα για τον τίτλο θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ η μάχη για τη σωτηρία «φουντώνει».

NovaΣΠΟΡ FM 94.6 θα σας μεταφέρει ζωντανά τη δράση από όλα τα γήπεδα. Ακούστε "ζωντανά" τον σταθμό κάνοντας κλικ εδώ

Ολυμπιακός-Ξάνθη οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Νταρμπισάιρ.

SKODA Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κωστούλας, Βάλλας, Μπέρτος, Στίνγκα, Στρμπα, Ζίεντσουκ, Κιντάνα, Πόι, Μπούγκα.


Καβάλα-Εργοτέλης oι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Μπυρ, Φερέιρα, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Θεοδωρέλλης, Ντιέ, Ορούμα, Ιωάννου, Σμόλαρεκ, Σόσιν
Στον πάγκο: Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Λάκης, Γιάννου, Ντικρόκ, Ρινκόν, Σουλτανίδης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μπούντιμιρ, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Λεάλ, Γιαλούσης, Τσεσνάουσκις, Τζούνιορ, Ρομάνο
Στον πάγκο: Αθανασίου, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Βερμπακόφσκις, Κοιλιάρας, Μπερτόσα

-----------------------------------

Τα αποτελέσματα στην Γ' Εθνική

Χαϊδάρι-Παναχαϊκή 1-2
Καλλιθέα-Σαρωνικός 4-0
Αίας Σαλαμίνας-Ζάκυνθος 1-0
Παναιγιάλειος-Κεραυνός Κερατέας 3-1
Βύζας Μεγάρων-Παναργειακός 3-0
Κόρινθος-Πλατανιάς Χανίων 1-0
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Ασπρόπυργος 1-1
Αγία Παρασκευή-ΠΑΟ Ρουφ 0-0

Ρεπό: Ατσαλένιος

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νάστος, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Φαβάλι, Περόνε, Σαγκανόφσκι.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Σισέ.


18:10 Τελικό αποτέλεσμα: Αιγάλεω – Ιωνικός 0-2

* Ένταση σημειώθηκε μέσα στο γήπεδο του Ατρόμητου, περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Ατρόμητου – Παναθηναϊκού για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πολυάριθμοι οπαδοί του «τριφυλλιού» προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εισέλθουν στο γήπεδο του Περιστερίου, δίχως να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.

Συγκεκριμένα, στο σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένη η αστυνομική δύναμη, οπαδοί του Παναθηναϊκού τους επιτέθηκαν και διασπώντας το μπλόκο της αστυνομίας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί προσπάθησαν και έβγαζαν τα κάγκελα και τα κιγκλιδώματα στις εξέδρες για να ανέβουν μέσα από το γήπεδο στις κερκίδες. Παράλληλα, δίπλα από τη θύρα των επισήμων έγινε ξαφνική επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τις αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν εκεί.

Τα δικά σας σχόλια:Άγγελος @FacebookΜακάρι να νικήσει ο ΠΑΟ και να μην γίνουν πάλι επεισόδια!!

18:01 Τελικά αποτελέσματα απο την Β' Εθνική: Διαγόρας – Ηλιούπολη 1-2, Παναιτωλικός - Αγροτικός Αστέρας 1-1, Κέρκυρα – Καλαμάτα 3-0, Εθνικός – Πανσερραϊκος 1-1, Αναγέννηση Καρδίτσας – Θρασύβουλος 0-0, Δόξα Δράμας – Ρόδος 2-1

17:45 Επεισόδια στο Περιστέρι. Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν με τη βία στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

17:29 Λίγο μετά τις 18:00 οι ενδεκάδες από όλα τα παιχνίδια.

Τα δικά σας σχόλια:Μιχάλης@Facebook Δράμα μέχρι τέλους. Α ρε ΠΑΟ ελπίζω να αποφύγουμε τα καρδιακά σήμερα.

Τα δικά σας σχόλια: Βαγγελης@Facebook Βλέπω ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να νικούν. Προσωπικά θα πάω στο ΟΑΚΑ να στηρίξω την ΑΕΚ.

17:08 Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

17:06 Το πιο εύκολο θεωρητικά έργο έχει ο Αστέρα Τρίπολης που υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό, ενώ η Λάρισα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και μόνο αν πάρει τη νίκη θα βγει από τη δύσκολη θέση. Ο Εργοτέλης έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Καβάλας όπως και ο Λεβαδειακός στο «Κλέανθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

17:05 Στη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καυτατζόγλειο» με τους γηπεδούχους να βολεύονται και με την ισοπαλία.

17:04 Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσεις τις λιγοστές του ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει τη ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη στο «Καραϊσκάκη». Στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 14 νίκες και έξι ισοπαλίες με τους «ακρίτες» ενώ έχουν κερδίσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια και στις δύο έδρες.

17:02 Στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σε οκτώ αγώνες στην έδρα του Ατρόμητου ο Παναθηναϊκός έχει πέντε νίκες και μία ήττα, ενώ έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

16:54 Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 θα σας μεταφέρει ζωντανά τη δράση από όλα τα γήπεδα. Ακουστέ ζωντανά τον σταθμό κάνοντας κλικ εδώ.

16:53Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

16:52 Καλησπέρα σε όλους και καλώς ήλθατε στο «Λεπτό προς λεπτό» του www.sport-fm.gr. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με όλα τα παιχνίδια να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19:00. Κατά τη διάρκεια του live θα ενημερώνεστε από αυτή τη σελίδα και για τις σημαντικότερες εξελίξεις στα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και στην Β’ και Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x