Stoiximan Super League

Δικαίωμα στο όνειρο

Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές για τον Ατρόμητο που επικράτησε 2-1 του Ηρακλή στο Περιστέρι και διατηρεί τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ. Ισόπαλος ήρθε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Την Κυριακή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ και η επικίνδυνη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές για τον Ατρόμητο που επικράτησε 2-1 του Ηρακλή στο Περιστέρι και διατηρεί τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ. Ισόπαλος ήρθε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Την Κυριακή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ και η επικίνδυνη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Σάββατο 13 Μαρτίου

Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1
(24' Καραγκούνης, 34' Σαγκανοφσκι / 45' Παπαζαχαριας)



ΑΕΚ – Καβάλα 3-0
(34' πεν. Μπλάνκο, 50' Γιάχιτς, 80' Μαντούκα)



Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
(39' Νταρμπισάιρ, 45' Λούα Λούα-37' αυτ. Α.Παπαδόπουλος, 54' αυτ. Μέλμπεργκ)



Διαβάστε την ανάλυση του Κώστα Μιαούλη για τα ματς της Κυριακής.

Κυριακή 14 Μαρτίου

Λεβαδειακός – ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη 14:30 ΝOVA

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι με τους Βοιωτούς να θέλουν νίκη για να περάσουν πάνω από την ακριτική ομάδα. Ο Μουλόπουλος αποτελεί τη μοναδική απώλεια για τους γηπεδούχους που προέρχονται από το 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη μεριά η Σκόντα Ξάνθη έχασε με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο και φαίνεται να παρουσιάζει μια μεγάλη κάμψη και δεν θα έχει μάλλον στη διάθεση της, τους Έλινγκτον και Σταθάκη. Στον πρώτο γύρο η Σκόντα είχε επικρατήσει 1-0 και αυτό το υπενθυμίζουμε, γιατί καλό είναι να θυμόμαστε και τα σκορ σε περίπτωση ισοβαθμιών, ώστε να διαπιστώσουμε ποιος υπερτερεί. Ο Τσινιάρης που έχει καλές παρουσίες στον δεύτερο γύρο, σφυρίζει σε αυτό το δύσκολο ματς. Είχε διευθύνει το Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0 και το Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0.

Πανθρακικός–Πανιώνιος 14:30 ΝOVA

Ο Πανιώνιος μετά την επικράτηση με 3-0 απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη έχει και αυτός ηρεμήσει και βλέπει τη συνέχεια με καλύτερο μάτι, δίχως ν’ ανησυχεί. Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα, παρά το γεγονός ότι είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα παραγωγικά. Από την άλλη μεριά οι «κυανέρυθροι» με 31 πόντους θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι Εστογιανόφ και Καστελιόνε είναι εκτός μέχρι τέλους. Για την ομάδα της Κομοτηνής στόχος είναι μια ακόμα καλή εμφάνιση. Ο Γιαννόπουλος που έχει σφυρίξει μόνο πέντε ματς φέτος θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 16:45 ΝOVA

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα με τη Σταντάρ και το λογικό είναι ότι πλέον θα πέσει όλη του η προσοχή στο Πρωτάθλημα. Ο Γκαλίνοβιτς ήταν σίγουρα ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα από τους Βέλγους. Ο Δάρλας είναι εκτός μάχης, επιστρέφουν βασικοί οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, όπως και ο Σπυρόπουλος. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει πολύ σε αυτό το ματς, αφού έρχεται μετά από έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Μια θέση παίζεται ανάμεσα στον Λέτο και τον Χριστοδουλόπουλο. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται από ένα άσχημο σερί με έξι αγώνες χωρίς νίκη. Τιμωρημένος είναι ο Μπαστία, εκτός μάχης ο Αργυρόπουλος. Στον Σταύρο Τριτσώνη έπεσε ο κλήρος να διευθύνει αυτό το πολύ δύσκολο ματς της αγωνιστικής και έχει διευθύνει τους «πράσινους» στη Λιβαδειά όταν επικράτησαν με 2-0.

Λάρισα-Εργοτέλης 16:45 ΝOVA

Η Λάρισα θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες εντός έδρας στα ισάριθμα παιχνίδια που δίνει μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Είχε μια εξαιρετική παρουσία με την ΑΕΚ και με πρωταγωνιστή τον Γιαν Μπλάζεκ που ήταν ο καλύτερος παίκτης της και σκόρερ πήρε μια νίκη ανάσα για να πάει στους 27. Από την άλλη ο Εργοτέλης έφερε ισοπαλία εντός έδρας με τον Ατρόμητο με τους ποδοσφαιριστές του να τα έχουν και με τη διαιτησία. Οι Ρομάνο και Τζούνιορ είναι εκτός για τον Εργοτέλη λόγω τιμωρίας, ενώ απών θα είναι και ο Τσεσνάουσκις. Από την άλλη μεριά η ΑΕΛ έχει αμφίβολο τον Κουζέν, ενώ εκτός έμεινε και ο Βενετίδης, ο οποίος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο Παπασταμάτης σφυρίζει σε αυτή την αναμέτρηση. Έχει διευθύνει σε ότι αφορά τις δύο ομάδες τα Λεβαδειακός – Εργοτέλης 2-2, ΠΑΟΚ –Λάρισα 1-0 και Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης 4-3.

Άρης– ΠΑΟΚ 19:00 ΝOVA

Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε Σπάθα. Ωστόσο από τη στιγμή που ο Δαλούκας ξεκουράζεται αυτή την αγωνιστική, ο Πειραιώτης ρέφερι ήταν λογικό πως θ’ αποτελούσε την επιλογή γι’ αυτό το ματς. Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για να μείνει στο κόλπο του τίτλου, ο Άρης θα επιδιώξει το τρίποντο για να καταφέρει να κρατηθεί μέσα στην πεντάδα. Πλην του Νταρίο Φερνάντες οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν άλλο πρόβλημα. Οι Χαβίτο, Αντού και Μεριέμ διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Εντίνιο τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Σάντος, οπότε οι Φιλομένο, Σαβίνι και ο άτυχος Κριστιάνο είναι εκτός μάχης. Ο Άρης με τον Σπάθα έχει μια νίκη (με Ατρόμητο εντός 1-0) και τρεις ισοπαλίες (Πανθρακικό εκτός 0-0, Λάρισα εκτός 2-2 και Παναθηναϊκό εντός 0-0). Τον ΠΑΟΚ τον είχε σφυρίξει στην ήττα 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο 1-1. Από τα αποτελέσματα αντιλαμβάνεσθε γιατί δεν ήθελαν τον Σπάθα σε αυτό το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x