Stoiximan Super League

Ο τίτλος περνά από τον κάμπο

Η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στο «Αλκαζάρ» με τη Λάρισα (19:00, Novasports 1) δεσπόζει στο σημερινό μενού της 21ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει… πεντέμισι αναμετρήσεις. Στο άδειο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (16:45, ΝΕΤ), ενώ ισόβαθμός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» (16:45, Novasports 1). Την ίδια ώρα το δεύτερο μέρος του Άρης-Πανθρακικός, που χθες διεκόπη λόγω βροχής στο 0-1.

Η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στο «Αλκαζάρ» με τη Λάρισα (19:00, Novasports 1) δεσπόζει στο δεύτερο και πιο χορταστικό πιάτο της 21ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει… πεντέμισι αναμετρήσεις. Στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (16:45, ΝΕΤ), ενώ ισόβαθμός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» (16:45, Novasports 1). Την ίδια ώρα το δεύτερο μέρος του Άρης-Πανθρακικός, που χθες διεκόπη λόγω βροχής στο 0-1.

Το Σάββατο, η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της Skoda Ξάνθης, ενώ μετά από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, η Καβάλα επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και ξέφυγε από το γκρουπ των τελευταίων θέσεων.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1 (Διακοπή, το παιχνίδι θα συνεχιστέι την Κυριακή στις 16.45)
(42' Παπουλής)

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0
(22' Κώτσιος (αυτογκόλ)



ΑΕΚ – ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ 3-1
(17' πεν, 79' Μπλάνκο, 45' Λεονάρντο - 9' Μπούγκα)



Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ 16.45 NOVA

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαχειριστεί αυτή την κρίση μετά την τεσσάρα με τα Γιάννενα αν και τα σημάδια κόπωσης είχαν φανεί και με τον Ατρόμητο. Ο Ζαγοράκης πέρασε από το προπονητήριο της Σουρωτής την Παρασκευή και τους τα είπε ένα χεράκι στους ποδοσφαιριστές και για τη στάση τους στο θέμα της καθυστέρησης των οφειλομένων και για την εικόνα τους στα Γιάννενα και τους είπε ότι τα παραπάνω δεν θα περάσουν έτσι. Προφανώς μια νίκη κόντρα στον «Γηραιό» θα ξαναστρώσει το κλίμα, αλλά το ματς είναι οριακό για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Ίβιτς μπορεί να προλάβει, τιμωρημένος είναι ο Κοντρέρας, τραυματίες οι Τσιρίλο, Φιλομένο. Ένα πρόβλημα του Βιεϊρίνια, δεν είναι ανησυχητικό, προς το παρόν. Ο Ηρακλής μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με την Καβάλα, θέλει νίκη για να πάρει κι άλλη ανάσα και δεν θα έχει τον τιμωρημένο Κονέ και τον τραυματία, Λέκι στη διάθεση του. Ο Σπάθας μετά από ένα σερί όχι και τόσο καλών εμφανίσεων, επιστρέφει στο Καυταντζόγλειο, όπου φέτος είχε σφυρίξει Ηρακλή – Παναθηναϊκό 0-1. Κι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις με Σπάθα, που είχε αποβάλλει τον Ίβιτς στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους». Αυτό το παιχνίδι θα είναι κρας-τεστ για τον νεαρό ρέφερι που θα πρέπει να επιστρέψει στις καλές διαιτησίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16.45 NET

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από μια εβδομάδα με εντάσεις, που ως έναν βαθμό είναι κατανοητό να υπάρχουν από τη στιγμή που τίποτε δεν λειτουργεί καλά, καλείται να παίξει χωρίς το κοινό του απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα που θα διεκδικήσει οτιδήποτε μπορεί σε αυτό το ματς. Ο Ντάτολο θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Ντουντού ταλαιπωρείται ακόμα από τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ο Στολτίδης και ο Νικοπολίδης θα είναι επίσης εκτός. Αν οι «ερυθρόλευκοι» υποτιμήσουν τους Βοιωτούς, μπορεί να βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Ο Κόλτζος είναι εκτός για τους φιλοξενούμενους, λόγω τιμωρίας, ο πολύ καλός ως τώρα Σιδηρόπουλος διευθύνει το ματς. Μια άνετη νίκη με ευρύ σκορ, είναι ένα ζητούμενο, ο Ολυμπιακός για να δώσει ελπίδες ανατροπής, θα πρέπει πρώτα να πείθει με τις εμφανίσεις του.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19.00 NOVA

Η ΑΕΛ θα έχει σοβαρότατα προβλήματα με τις απώλειες των Κατσιαρού (τιμωρημένος) και Βενετίδη και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να χτυπήσει από εκεί την Λάρισα. Ακόμα και ο Βελάσκο που θα πάρει (υπηρεσιακά) θέση αριστερά, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά μάλλον θα παίξει, ενώ ο Νταμπίζας είναι τραυματίας. Ο Παναθηναϊκός καλείται να μην δώσει νέο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα και να περάσει από μια δύσκολη έδρα, με έναν αντίπαλο όμως που έχει πολλές αδυναμίες αμυντικά. Οι «πράσινοι» με διπλό στον κάμπο θα μπορέσουν να επανέλθουν στην ηρεμία, διαφορετικά, μπορεί να έχουμε νέο γύρο εσωστρέφειας. Αυτή τη φορά η αλήθεια είναι πως μπορεί να αρκέσει μια λιγότερο καλή εμφάνιση από τα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ για να έρθει η νίκη, αρκεί οι «πράσινοι» να σκοράρουν έστω δύο φορές. Η ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναμένεται να παίξει και στο «Αλκαζάρ». Ο Δαλούκας σφυρίζει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό φέτος, τη Λάρισα για 3η με τις ισοπαλίες να έχουν την τιμητική τους, όποτε έχει βρει στο δρόμο του, τους «βυσσινί».

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 13/2

Πανθρακικός-ΑΕΚ 16:45 (ΣΚΑΪ)
Skoda Ξάνθη-Λάρισα 16:45 (ΝΕΤ)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 19:00 (Novasports 1)

Κυριακή 14/2

Λεβαδειακός-Ατρόμητος (Novasports)
Πανιώνιος-Ηρακλής (Novasports)
Άρης-Εργοτέλης 16:45 (Novasports)
Παναθηναϊκός-Καβάλα 16:45 (Novasports 1)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 19:00 (Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x