Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τέλος δύο, ερωτηματικό ο Λούτσι

Παρελθόν και τυπικά αποτελούν από τον Ατρόμητο οι Γιώργος Κορακάκης και Γιώργος Γεωργίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν δέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα του Περιστερίου και πλέον είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Παράλληλα, φαίνεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα Λουτσιάνο στον Ατρόμητο, αφού την Τρίτη ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό και οριστική απάντηση αναμένεται να έχει την Παρασκευή. Ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης, είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου.

Παρελθόν και τυπικά αποτελούν από τον Ατρόμητο οι Γιώργος Κορακάκης και Γιώργος Γεωργίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν δέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα του Περιστερίου και πλέον είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Αρνητικά απάντησαν στην πρόταση της ΠΑΕ Ατρόμητος οι Γιώργος Κορακάκης και Γιώργος Γεωργίου για να παραμείνουν στην ομάδα και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τους ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχε μαζί τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Ο πρώην, πλέον, αρχηγός της ομάδας του Ατρομήτου δήλωσε: «Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τον κύριο Γιώργο Σπανό για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Μέσα στα εφτά αυτά χρόνια έδωσα και πήρα πάρα πολλά και φεύγω σαν φίλος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο του Περιστερίου για την αγάπη και τη στήριξη που μου έδειξε. Τέλος, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τη γρήγορη επάνοδο του Ατρόμητου στη Σούπερ Λιγκ, να έχει πάντα επιτυχίες και για μένα ο Ατρόμητος θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μου».

Παράλληλα, φαίνεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα Λουτσιάνο στον Ατρόμητο, αφού την Τρίτη ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό και οριστική απάντηση αναμένεται να έχει την Παρασκευή. Ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης, είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου. Την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Ιωάννου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του η όχι.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x