Nations League

Με αρχηγό Στόουνς και Κόλγουιλ στα μετόπισθεν η Αγγλία κόντρα στην Ελλάδα

Ο Λι Κάρσλεϊ αποφάσισε να δώσει στον Τζον Στόουνς το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αγγλίας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα και επιβραβεύει τον Κόλγουιλ της Τσέλσι με φανέλα βασικού.

Σε αυτές τις τρομερά δύσκολες ώρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ που εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι που καλεί την Εθνική μας ν’ αντιμετωπίσει την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».

Οι Έλληνες διεθνείς «παγωμένοι» και συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συμπαίκτη τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας μας, θ’ αντιμετωπίσουν τους αστέρες της Premier League, με τον Λι Κάρσλεϊ να ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο αμυντικό δίδυμο.

Χρίζοντας αρχηγό τον Τζον Στόουνς για το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός κόουτς των «τριών λιονταριών» δείχνει και μια προτίμηση προς τον Λέβι Κόλγουιλ της Τσέλσι ώστε να τον πλαισιώσει στα στόπερ.

Ο αμυντικός της Τσέλσι έχει κερδίσει εμπιστοσύνη έπειτα από τις εμφανίσεις τους στους «μπλε» και φαίνεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού απόψε κόντρα στη «γαλανόλευκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x