Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Και τώρα ο Πανιώνιος…

Το μυαλό στον Πανιώνιο και την 30ή αγωνιστική έχουν πλέον όλοι στον Ατρόμητο, μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Άρη για το Κύπελλο Hellas On Line. Ο Πάουλο Κάμπος και οι ποδοσφαιριστές του ρίχνουν το βάρος στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», αφού σε περίπτωση ήττας κινδυνεύουν να αποχαιρετήσουν την πρώτη κατηγορία.

Το μυαλό στον Πανιώνιο και την 30η αγωνιστική έχουν πλέον όλοι στον Ατρόμητο, μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Άρη για το Κύπελλο Hellas On Line. Ο Πάουλο Κάμπος και οι ποδοσφαιριστές του ρίχνουν το βάρος στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», αφού σε περίπτωση ήττας κινδυνεύουν να αποχαιρετήσουν την πρώτη κατηγορία.

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι βασικοί παίκτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Με τους τελευταίους προπονήθηκε και ο Μερίνο. Το καλό νέο για τον Βραζιλιάνο τεχνικό είναι ότι ο Λουτσιάνο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, όπως και ο Μιχαηλίδης. Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι Ιωάννου, Τρέχο και Κορακάκης, που είναι τιμωρημένοι.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x