Stoiximan Super League

Ηλιόπουλος: «Περιμέναμε καλύτερη διαιτησία από τον Κουκουλάκη»

Παράπονα για τις υποδείξεις και πολύ περισσότερο για τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων που έδωσε ο διαιτητής Κουκουλάκης, έχουν στον Ατρόμητο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Άρη (0-1), ο βοηθός προπονητή των Περιστεριωτών, κ. Ηλιόπουλος, μίλησε εκ μέρους του Πάουλο Κάμπος και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του: «Δυστυχώς, είδαμε ότι δεν ήταν σωστή. Και 16΄ να κράταγε, ο Ατρόμητος μόνο έτσι θα έχανε σήμερα». Ο Κάμπος ένιωσε μια αδιαθεσία και δεν πήγε στην αίθουσα των δηλώσεων. «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά φάουλ και όπου δεν μπορείς να περιμένεις ποιότητα. Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε» , τα λόγια του τεχνικού των νικητών, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παράπονα για τις υποδείξεις και πολύ περισσότερο για τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων που έδωσε ο διαιτητής Κουκουλάκης, έχουν στον Ατρόμητο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Άρη (0-1), ο βοηθός προπονητή των Περιστεριωτών, κ. Ηλιόπουλος, μίλησε εκ μέρους του Πάουλο Κάμπος και εξέφρασε την απογοήτευση του για τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του: «Δυστυχώς , είδαμε ότι δεν ήταν σωστή. Και 16΄ να κράταγε, ο Ατρόμητος μόνο έτσι θα έχανε σήμερα». Ο Κάμπος ένιωσε μια αδιαθεσία και δεν πήγε στην αίθουσα των δηλώσεων. «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά φάουλ και όπου δεν μπορείς να περιμένεις ποιότητα. Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε» , τα λόγια του τεχνικού των νικητών Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μπάγεβιτς: «Το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δύο πλευρές. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά φάουλ και όπου δεν μπορείς να περιμένεις ποιότητα. Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε. Δεν κοιτάξαμε το σκορ. δεν ήταν έτσι. Ξέραμε και περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι και αυτό το είχαμε πει πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο, όπου μας πρέσαραν και κοντά και ψηλά. Μπορώ να πω όμως ότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι.

Ο αντίπαλός μας δεν ήθελε να δεχθεί γκολ. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και πιο νωρίς, αλλά και στο τέλος που ήρθε είναι καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που είχαν και ένα δυνατό παιχνίδι και πριν τρεις μέρες. Μας περιμένει το δεύτερο ημίχρονο στη ρεβάνς, αλλά αυτό που προέχει τη στιγμή αυτή είναι το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το παιχνίδι αυτό ήταν διαφορετικό από εκείνο του πρωταθλήματος. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. Ο Ατρόμητος δεν είχε παίξει ποτέ δυνατά μέσα στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι μόνο ο Ατρόμητος έκανε λάθος σήμερα, αλλά και εμείς. Αν γίνεται από τον αντίπαλό μας, δεν θα πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα. Δεν είναι για ποδόσφαιρο αυτά. Δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν αν δεν έχω δει κάτι. Ο αγωνιστικός χώρος είναι για άλλους. Δεν θέλω να συζητώ για αυτά. Ήμουν και παίκτης και ξέρω. Είναι καταστάσεις που θα πρέπει να τις αποφύγουμε.

Ο κόσμος ήταν όπως πάντα. Μόνο στην Ξάνθη δεν ήταν μαζί μας. Παντού ήταν και ξέρουμε πόσο μας βοηθάει. Η συμπαράσταση που είχαμε ήταν κάτι που μας βοηθάει πάρα πολύ. Εκνευρισμό είχαμε και εμείς και αυτοί από τη σκληρότητα του παιχνιδιού και από το να κόβεται ο ρυθμός. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον αντίπαλο γιατί έπαιξε έτσι. Ο καθένας έχει την τακτική του. Τον Θανάση (σ.σ. Παπάζογλου) τον σκεφτόμουνα τις τελευταίες 2-3 μέρες, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω μιλώντας και με τον γιατρό».


Ηλιόπουλος (βοηθός προπονητή Ατρομήτου): «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του προπονητή μου, που ένιωσε μία αδιαθεσία και δεν μπορεί να έρθει. Θέλω να πω εγώ ότι περιμέναμε καλύτερη διαιτησία από τον κ. Κουκουκλάκη. Δυστυχώς, όμως, είδαμε ότι δεν ήταν σωστή. Και 16΄ να κράταγε ,ο Ατρόμητος μόνο έτσι θα έχανε σήμερα. Με τον τρόπο που είδατε. Το μόνο που κατάφερε η σημερινή διαιτησία ήταν να γεμίσει το γήπεδο του Περιστερίου στο δεύτερο παιχνίδι. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι με προπηλάκισαν καθώς ερχόμουν στη συνέντευξη Τύπου».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x